Xp Sp3 Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

merhaba xp sp3 kurdum . ama acayip kasıyo pcm . 3  gb ram  duo 2 quad işlemcili bi pc için pek normalmidir ? sp2 ye döneyimmi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    o pc de vista bile halay çeker. bence başka bi sorun var. görev yöneticisinden bak bakalım hangi uygulama kasıyor.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
    sp3 kurcaına vista kur sp3 kadar berbat bi kasan sey görmedim + oyunlarda hata verip pc ye res atıor  a.k . :@ 

(:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

len oğlum sizde bir hata olmasın, ben geçen gün orjinal sp3 kurdum, çok kral çalışıyor hemde senin pc den daha düşük benim pc, sp3 ilk kurulmuş haliyle driverlarla bilrlikte 118 mb ram yiyor, üzerine yaklaşık 30 tane program kurdum, bu programlarla beraber 180 mb ram yiyor, ama dikkat edin kurduğunuz programlar arka planda çalışıyor olabilir eğer msconfig'de başlangıçta görünmüyorsa çalışan uygulamalar, msconfig diyip hizmetler bölümünde arka planda çalışıp ram yiyen ve windowsa ait olmayan uygulamaları devre dışı bırakabilirsiniz

başlat  > msconfig > başlangıç = arka planda çalışıp ram yiyen ve windowsa ait olmayan uygulamaları devre dışı bırak

başlat  > msconfig > hizmetler = arka planda çalışıp ram yiyen ve windowsa ait olmayan uygulamaları devre dışı bırak

norton ghost 10 ile yedek al sonra antivirüsü devre dışı bırak çok kral çalışır:)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

sp3'te bi sorun yok beyler bok atmayın :).Nerden indirdiniz siz o sp3'leri??

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReaL-X
    ReaL-X's avatar
    Erkek
    Arkadasım sende bir sorun vardır eminim. Ben Cafe isletiyorum toplam 34 Pc mevcut hepsinde de SP3 Plus edition Kurulu . Hic birinde her hangi bir sorun yok gayet seri. diger arkadasın oyundan da atıyor demesine taraftar degilim. Her hangi bir sorunla karsılasmadım. Bahsettigin ozellikteki pc arkadasa katılıyorum halay cekmesi gerek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    en iyisi ve en kasmayanı windows 95 :l

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    http://www1.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=sp3&folderid=69381 al bunu çek dene ben en az 300 makineye kurdum 1 şikayet gelmedi daha ve sp2 göre çok iyi çalışıyor.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    chelishky bunu yazdı:
    -----------------------------

sp3'te bi sorun yok beyler bok atmayın :).Nerden indirdiniz siz o sp3'leri??

-----------------------------
    Kesinlikle..

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
Toplam Hit: 1114 Toplam Mesaj: 9