Xp Sp3 Sorunu
-
merhaba xp sp3 kurdum . ama acayip kasıyo pcm . 3 gb ram duo 2 quad işlemcili bi pc için pek normalmidir ? sp2 ye döneyimmi.
-
o pc de vista bile halay çeker. bence başka bi sorun var. görev yöneticisinden bak bakalım hangi uygulama kasıyor.
-
sp3 kurcaına vista kur sp3 kadar berbat bi kasan sey görmedim + oyunlarda hata verip pc ye res atıor a.k . :@
-
len oğlum sizde bir hata olmasın, ben geçen gün orjinal sp3 kurdum, çok kral çalışıyor hemde senin pc den daha düşük benim pc, sp3 ilk kurulmuş haliyle driverlarla bilrlikte 118 mb ram yiyor, üzerine yaklaşık 30 tane program kurdum, bu programlarla beraber 180 mb ram yiyor, ama dikkat edin kurduğunuz programlar arka planda çalışıyor olabilir eğer msconfig'de başlangıçta görünmüyorsa çalışan uygulamalar, msconfig diyip hizmetler bölümünde arka planda çalışıp ram yiyen ve windowsa ait olmayan uygulamaları devre dışı bırakabilirsiniz
başlat > msconfig > başlangıç = arka planda çalışıp ram yiyen ve windowsa ait olmayan uygulamaları devre dışı bırak
başlat > msconfig > hizmetler = arka planda çalışıp ram yiyen ve windowsa ait olmayan uygulamaları devre dışı bırak
norton ghost 10 ile yedek al sonra antivirüsü devre dışı bırak çok kral çalışır:)
-
sp3'te bi sorun yok beyler bok atmayın :).Nerden indirdiniz siz o sp3'leri??
-
Arkadasım sende bir sorun vardır eminim. Ben Cafe isletiyorum toplam 34 Pc mevcut hepsinde de SP3 Plus edition Kurulu . Hic birinde her hangi bir sorun yok gayet seri. diger arkadasın oyundan da atıyor demesine taraftar degilim. Her hangi bir sorunla karsılasmadım. Bahsettigin ozellikteki pc arkadasa katılıyorum halay cekmesi gerek.
-
en iyisi ve en kasmayanı windows 95 :l
-
http://www1.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=sp3&folderid=69381 al bunu çek dene ben en az 300 makineye kurdum 1 şikayet gelmedi daha ve sp2 göre çok iyi çalışıyor.
-
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------sp3'te bi sorun yok beyler bok atmayın :).Nerden indirdiniz siz o sp3'leri??
-----------------------------
Kesinlikle..