Xp Theme Sorunu? Yardım Edermısınız...
-
Arakadslar ben xpde faklı temaları yukleyemıorm :s
.msstyles uzantılı temaları kullanamıyurm. normal olarak calıstırınca ayarlar gelıo fakat temayı gormuyor...
format atamam varmıdır regedıt ten bı cozumu yada prgramla cozumu?
-
önce linktekini pach indir yükle restart at sona yüklemek istediğin temayı
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------önce linktekini pach indir yükle restart at sona yüklemek istediğin temayı
-----------------------------yok hacı ya olmadı :s puff amk masa ustu ayarlanmaz tema ayarlanmaz :s sıqecem hea
-
C:\WINDOWS\Resources teheme yazar bide ordan dene olması lazım bak bakalım kurmak isteğin theme Resources klasörünün içinde varmı
-
eet hacı var hatta dırek orda calıstırmak gerekıyor ama olmuo :s
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------eet hacı var hatta dırek orda calıstırmak gerekıyor ama olmuo :s
-----------------------------
hocam bak themanın kısa yolu vardır yesil renkli 1mb olanına basma bide sarı klasörün içinde var ona tıkla -
Qin bunu yazdı:
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------eet hacı var hatta dırek orda calıstırmak gerekıyor ama olmuo :s
hocam bak themanın kısa yolu vardır yesil renkli 1mb olanına basma bide sarı klasörün içinde var ona tıkla
-----------------------------hocam yok olmuo amk. Acaba onarma yapsam duzelırmı?
-
hacılar kusura bakmayın hortlattım konuyu ama :| su assagıda Qin in verdiği linktek, dosyaya tekrardan ıhtıyacm var :| o dosya elınde olan varsa tekrardan upload edebılırmı :| program bı tane dll dosyasını deıstırıodu...
-
uzantıya bakılırsa SkinStudio da yapılan tema.
belki de programı gereklidir ?
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------uzantıya bakılırsa SkinStudio da yapılan tema.
belki de programı gereklidir ?
-----------------------------hayır programa gerek yoktu Qin bi program vermıstı onu calıstırdıgımda bırtane dll dosyası deıstırmıstı yada bırden fazla bılmyrm bana degıstrlsn mı dıe 1 dosya ıcın sormustu :| dosyann adı ıse unexpected mı oyle bısıydı :|