folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Xp Virüsün Gizlediği Klasörler(Yardım)

Xp Virüsün Gizlediği Klasörler(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar xp ye Kaspersky nin Trojan.win32.delf.aam diye tanımladığı bir virüs bulaştı. Virüs Klasörleri, Sistem Klasörü gibi gizleyip kendisi C:\Program Files.exe, C:\Document and Settings.exe diye dosyalar oluşturuyor. Kaspersky ile virüsleri temizledim ancak dosyalar gizli kaldı. Klasör özelliklerindeki "Gizli" seçeneği kapalı.Bu klasörleri tekrar nasıl görünür yapabiliriz.(Klasörleri sadece Klasör seçeneklerindeki "Korunan İşletim Sistemi DOsyalarını Gizle" seçeneğini kapattığımızda görünüyor.)

Akıl verme para ver a.q.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    güvenli kipte dene hoca.. orda virusun yaptığı hasar büyük ihtimal gözükmez. istersen spy-ware doctor ile tekrar temizle

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek
    Güvenli Kipte de denedim. "Gizli" seçeneği kapalı. kaspersky ve Ad-aware ile tarattım.

Akıl verme para ver a.q.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

hımm hoca dos ile yaparsın bişeyler.salt ms dos kipine gir.Orda klasörler ile ilgili ayarlamalar yaparsın sanırm.O komutları bilmiyorum ama vardr sanırm. olmazsa dosta yeni bi klasör oluştur.

md dosyaadi

şeklinde oluşturabilirsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek
    Ms-dos tan da olmuyo hoca. Registry den olacak sanırım bu iş.

Akıl verme para ver a.q.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

akşam biraz uzandım da senin sorun aklıma geldi:)

dedğin gibi olay registryda.O virus registry ayarlarını bozmuş. Ya geri yükleme yapacaksın ya da windows u yeniden kuracaksın. Ya da registry tamir programlarını kullanabilirsin.googleda arat o şekilde.. inşallah olur

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slymn88
    slymn88's avatar
    Erkek

Registry Mechanic

Advanced WindowsCare V2 Personal

reg doctor

bunlardan birini kullanabilirsin işini görür 

http://www.akte-islam.de/13.html arkadaslar su siteyi bi hackedin türkler ve islam hakkında yanlış şeyler yazmışlar
Toplam Hit: 4504 Toplam Mesaj: 7