Xp Virüsün Gizlediği Klasörler(Yardım)
-
Arkadaşlar xp ye Kaspersky nin Trojan.win32.delf.aam diye tanımladığı bir virüs bulaştı. Virüs Klasörleri, Sistem Klasörü gibi gizleyip kendisi C:\Program Files.exe, C:\Document and Settings.exe diye dosyalar oluşturuyor. Kaspersky ile virüsleri temizledim ancak dosyalar gizli kaldı. Klasör özelliklerindeki "Gizli" seçeneği kapalı.Bu klasörleri tekrar nasıl görünür yapabiliriz.(Klasörleri sadece Klasör seçeneklerindeki "Korunan İşletim Sistemi DOsyalarını Gizle" seçeneğini kapattığımızda görünüyor.)
-
güvenli kipte dene hoca.. orda virusun yaptığı hasar büyük ihtimal gözükmez. istersen spy-ware doctor ile tekrar temizle
-
Güvenli Kipte de denedim. "Gizli" seçeneği kapalı. kaspersky ve Ad-aware ile tarattım.
-
hımm hoca dos ile yaparsın bişeyler.salt ms dos kipine gir.Orda klasörler ile ilgili ayarlamalar yaparsın sanırm.O komutları bilmiyorum ama vardr sanırm. olmazsa dosta yeni bi klasör oluştur.
md dosyaadi
şeklinde oluşturabilirsin
-
Ms-dos tan da olmuyo hoca. Registry den olacak sanırım bu iş.
-
akşam biraz uzandım da senin sorun aklıma geldi:)
dedğin gibi olay registryda.O virus registry ayarlarını bozmuş. Ya geri yükleme yapacaksın ya da windows u yeniden kuracaksın. Ya da registry tamir programlarını kullanabilirsin.googleda arat o şekilde.. inşallah olur
-
Registry Mechanic
Advanced WindowsCare V2 Personal
reg doctor
bunlardan birini kullanabilirsin işini görür
Toplam Hit: 4504 Toplam Mesaj: 7