Xp Yi Baştan Kurdum Ama...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gundabaz
    Gundabaz's avatar
    Erkek
    arkadaşlar p.c. ye virüs trojan bulaştı diye xp yi baştan kurdum ama öncesi format atma gibi bir işlem yapmadım bu arad yeni kurulumu D: nin içine yapmış c: deki eski programlar masa üüstünde olmasa da klasörlerde halen duruyor.Acaba nerede yanlış yaptım izlemem gereken yol nedir yardımcı olurmusunuz?

Dokunmayın yetime Parmak sokar Sütüne !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    xp cd sini taktıktan bişiler dolduktan sonra bölümü sil dememişsindir c yi silip tekrardan kurulcak yeri c seçip ntfs ile yawaş biçimlendirseydin işin hall olurdu

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gundabaz
    Gundabaz's avatar
    Erkek
    eywallah hocam tekrar kuracaz çaresi yok teşekkürler..

Dokunmayın yetime Parmak sokar Sütüne !!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    hoca anladığım kadarıyla sen bios tan HDD yi falan kapatmamışsın,bi kere o hatayı ben de yapmıştım,gerçi ben yine c ye xp nin üzerine kurmuştum olmuştu ama pc düğmesine bastıktan yarım saat bir saat sonra falan anca açılıyodu :))

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ben sahsen bolum sil deki format komutuna pek guvenmiyorum hatta hic guvenmiyorum tas gibi win98 baslangic disketini takip basiyorum formati :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 1661 Toplam Mesaj: 5