Xpath İnjection Az Bilinen Saldırı Türüdür.
-
http://www.brainscripts.com/articlesdetails.php?id=1'+and+2-1=9+union+select+0,database(),user()+--+
sql sistem sistemetik matematiksel hesaplama şeklinde çıkan bir açık türüdür.
-
Birz acıklama yaprmısın bu sql hakkinda.. and+2-1=9 bu islem neye göre?
-
nasıl kullanılıyo peki?
-
Yazik inanki ya , ben sizi anliyamiyorum gercekten.Bu acigi senmi buldun ? yoksa biyerlerden gordun benzerlerini uyguluyormusun deneyip ? eger sen bulduysan
niye dokumantasyon yapip anlatmiyorsun ki bizde ogrenip yararlanalim ? nelerden faydalandin , acik yanlar nelerdir ve nasil korunur diye.Geliyonuz buraya linke 2,3
sql sorgusu eklemis halde tek satirlik seyi buraya kopyaliyosun boyle birsey icin baslik aciyosun.Lamerlerin onune kemik atmak gibi birsey bu , inan bana tahribat
boyle bir yer degil.Bunu baska forumdaki insanlar yapiyor kendi copluklerinde.Bu linki buraya koymussan , adim adim anlat su + kisimlarini ekledigin query leri
neler yaptiklarini , nasil uygulacagimizi , ve nasil koruncagimizi.Bunu yapmicaksanda inan bence boyle bu linkleri bulup bulup boyle sadece bunlar icin baslik
acma bu sadece seni kucuk duruma dusurur.Oyuzden dokumantasyon ve egitim bekliyoruz.Ciddi ve samimi olarak bende bekliyorum ve istiyorum.Kırmak istedigimden
yada kasti olarak soylemedim ictenlikle soyluyorum.
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------Yazik inanki ya , ben sizi anliyamiyorum gercekten.Bu acigi senmi buldun ? yoksa biyerlerden gordun benzerlerini uyguluyormusun deneyip ? eger sen bulduysan
niye dokumantasyon yapip anlatmiyorsun ki bizde ogrenip yararlanalim ? nelerden faydalandin , acik yanlar nelerdir ve nasil korunur diye.Geliyonuz buraya linke 2,3
sql sorgusu eklemis halde tek satirlik seyi buraya kopyaliyosun boyle birsey icin baslik aciyosun.Lamerlerin onune kemik atmak gibi birsey bu , inan bana tahribat
boyle bir yer degil.Bunu baska forumdaki insanlar yapiyor kendi copluklerinde.Bu linki buraya koymussan , adim adim anlat su + kisimlarini ekledigin query leri
neler yaptiklarini , nasil uygulacagimizi , ve nasil koruncagimizi.Bunu yapmicaksanda inan bence boyle bu linkleri bulup bulup boyle sadece bunlar icin baslik
acma bu sadece seni kucuk duruma dusurur.Oyuzden dokumantasyon ve egitim bekliyoruz.Ciddi ve samimi olarak bende bekliyorum ve istiyorum.Kırmak istedigimden
-----------------------------mantıklı :|
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------sql sistem sistemetik matematiksel hesaplama şeklinde çıkan bir açık türüdür.
---------------------------Yani?
Açık olmasına açıkta o açıgı nasıl açcaz? açtık diyelim içine nasıl kaçcaz ?
-
Birisi Bunu Açıklayabilirmi
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------Yazik inanki ya , ben sizi anliyamiyorum gercekten.Bu acigi senmi buldun ? yoksa biyerlerden gordun benzerlerini uyguluyormusun deneyip ? eger sen bulduysan
-----------------------------
spark, benim diceklerimi yazmışsın helal olsun :)
-
adam egolarını tatmin ediyor bırakın boşalsın |:
-
bunu döküman olarak açıklarsan bence daha güzel olur kimse verdiğin urlden anlamaz ne olduğunu... Anca gövde gösterisi yapmış olursun
-
crackerlive bunu yazdı:
-----------------------------
bunu döküman olarak açıklarsan bence daha güzel olur kimse verdiğin urlden anlamaz ne olduğunu... Anca gövde gösterisi yapmış olursun
-----------------------------belkide adam birseyler paylasmak degilde , govde gosterisi yapmak istiyor ,, asikar :))