Xpciler ! Otomatik Kullanıcı Seçtirmek
-
Selamlar.
Win Xp kullanan bilgisayarıma tatildeyken vistadaki laptopumla bağlanmak için TeamWiever kurdum ikisine de , lakinkullanıcı hesaplarında 4 kullanıcı var hepsi bilg. yöneticisi hiçbiri parolalı değil.
Ben pc açıldığında otonmatik olarak seçtiğim kullanıcıya girsin ben dokunmadan istiyorum , olmuyor. -
Sp3 yüklü ise bende yaşadım aynı sorunu. Sp2 yükleyerek giderdim. Başka yolunu bulamadım her şeyi denedim halbuki. Administrator olarak oturum açıyor fakat senin yaratmış olduğun kullanıcıya girmiyor. Eğer sorunu buysa çok şey denedim bulamadım.
Saygılar.
-
merhaba sorunu tam olarak açıklarımısn. RDP (teamwiever) ile windows kullanıcı hesaplarının bi bağlantısı yok.eğer windows oturumunu açmak isterken kullanıcı hesapları gelmesin istiyorsan kullanıcı hesaparı menusunden set edebilrsin
windows remote desktopla bağlandıgında kullanıcı hesapları gelmesin istemiyorsan ancak şifre yetkisi verilmiş bir hesaptan oturum açabilrsin.
-
tune up programını indir
tune up system controlu aç
sol tarafta administration var ordan user logonu seç
üstten automatic logonu seç
enable automatic logonu tikle
hesaba girmesini istediğin kullanıcıyı seç varsa şifresinide gir, domain boşsa bilgisayarım özelliklerden tam bilgisayar adını kopyala onu yaz
xp otomatik olarak o kullanıcıyla başlayacaktır.
-
tamam neyse diğer kullanıcıları silerek hallettim
tune up vardı tüh |:
-
http://sala.pri.ee/?page_id=5 buradaki yazılımı indirip tepedeki menüden automatic logonu seçerekte yapabilrdin :)