folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Xpciler ! Otomatik Kullanıcı Seçtirmek

Xpciler ! Otomatik Kullanıcı Seçtirmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Selamlar.

Win Xp kullanan bilgisayarıma tatildeyken vistadaki laptopumla bağlanmak için TeamWiever kurdum ikisine de , lakinkullanıcı hesaplarında 4 kullanıcı var hepsi bilg. yöneticisi hiçbiri parolalı değil.

Ben pc açıldığında otonmatik olarak seçtiğim kullanıcıya girsin ben dokunmadan istiyorum , olmuyor.

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Sp3 yüklü ise bende yaşadım aynı sorunu. Sp2 yükleyerek giderdim. Başka yolunu bulamadım her şeyi denedim halbuki. Administrator olarak oturum açıyor fakat senin yaratmış olduğun kullanıcıya girmiyor. Eğer sorunu buysa çok şey denedim bulamadım.

Saygılar.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

merhaba sorunu tam olarak açıklarımısn. RDP (teamwiever) ile windows kullanıcı hesaplarının bi bağlantısı yok.eğer windows oturumunu açmak isterken kullanıcı hesapları gelmesin istiyorsan kullanıcı hesaparı menusunden set edebilrsin

windows remote desktopla bağlandıgında kullanıcı hesapları gelmesin istemiyorsan ancak şifre yetkisi verilmiş bir hesaptan oturum açabilrsin.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek

tune up programını indir

tune up system controlu aç

sol tarafta administration var ordan user logonu seç

üstten automatic logonu seç

enable automatic logonu tikle

hesaba girmesini istediğin kullanıcıyı seç varsa şifresinide gir, domain boşsa bilgisayarım özelliklerden tam bilgisayar adını kopyala onu yaz

xp otomatik olarak o kullanıcıyla başlayacaktır.

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

tamam neyse diğer kullanıcıları silerek hallettim

tune up vardı tüh |:

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    http://sala.pri.ee/?page_id=5 buradaki yazılımı indirip tepedeki menüden automatic logonu seçerekte yapabilrdin :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1024 Toplam Mesaj: 6