Xpde Localhosta Asp Kurun 2 Dk Sürmez
-
http://www.aspindir.com/goster/3900 burdan programı indirin daha sonra br yere açın.Çalıştırın ayarlardan portu localhost:port yada 127.0.1:port çeklinde gireceksiniz onu ayarlayın diğerlerinin kullanmadığı birşey olsun.
Klasörü hangi kalsörde olcak dosyalarınız www oluyor ya interpub vs.. son olarka index dosyanızı yazınca tammadır :)
-
teşekkür ederim
-
Zumsuk SaoLs ;)
-
saolasın bilader ellerine sağlık.
-
arkadşalar bende asp kurucam ancak olmuyordu windows 2000 cdside yok cevirtemiyorum akşam downoad localhost asp serve ryazdım bu çıktı önce anlayamadım dedim olmuyor localhost yazınca. Sonra portunu vs.. kontrol ettim bi baktım oldu.Aspyede başlarız.Bu arada şunuda söyliyeyim simge durumuna küçült dersen sağa zıplıyor böylece çubuktanda tasarruf oluyor
-
ben pek anlamıyom ama ben video dakilerin aynısını yaptım oldu ama başkası nasıl girecek ?
-
nasıl olmadı :S bak D:/ yapma nerdeyse onu yap göz atıp gideceksin hocam.VArdır birşey portu 211 yap localhost:211 diye gir
-
selam selam
tşkrler zumsuk abi.. ama açmakla bide hatta ettinm.. çüni mikro şimdi doruyor php nasıl kurucaz :)
-
ben yapamadım demedim ki :D localhosta kurdum ben ama bunu arkadaşa nasıl göstercem manasıyla dedim
Toplam Hit: 2232 Toplam Mesaj: 9