Xperia M Kullanan Yok Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

Türk sitelerde hiç konusunu göremiyorum doğru düzgün. Burda kullanıcısı var mı ? Rom falan yüklediniz mi merak ettim.

black implies white, self implies other, life implies death.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sony'nin Amiral gemisi modelleri harici telefonları çöptur uzak dur hocam. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

ben kullanıyorum hocam ama rom flan hiç atmadım.. cahil gibi kullanıyorum anlayacağın :)

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LokalAnestezi
    LokalAnestezi's avatar
    Erkek

Bir arkadaşım da vardı ısınma sorunu yaşıyormuş.Sonradan Htc one almıştı rahat etmişti diye hatırlıyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

ben de rom rüklemedim root attım sadece. ayrıca dediğiniz sorunları yaşamadım gayet memnunum bitek şarjı sıkıntı biraz onun dışında bir sorunum yok

black implies white, self implies other, life implies death.
Toplam Hit: 766 Toplam Mesaj: 5