Xperia M5 Kullanan Var Mı ? Önerir Misiniz ?
-
Arkadaşlar LG G2 bozulduğu için 1500 TL ye kadar cihaz arayışına girdim,LG G4 düşündüm ama tekrar aynı arayüzü kullanmak istemiyorum sanırım..değişikliğe ihtiyacım var,hem de LG Türkiye garantili olanlar %30-40 arası daha pahalı gibi,uzun süredir araştırdığım ve hakkında iyi yorum göremediğim ama kamerasına da hasta olduğum M5 i kullanıcılarından dinlemek istedim,cidden donanımhaber ve ekşi de bahsedilen kadar kötü mü bu cihaz ? fiyatı çok makul tam bir f/p canavarı gibi görünüyor ama almamalımıyım? sorun yaşar mıyım ne dersiniz
-
Ara model ile uğraşma Z5 Compact al geç hocam illa Sony olsun diyorsan.
-
mkyb bunu yazdı
Ara model ile uğraşma Z5 Compact al geç hocam illa Sony olsun diyorsan.
Yok hocam,Sony olması şart değil de donanımı filan güzel gayet,Z5 compact o kadar para etmez gibi duruyor,ram i yetersiz sanki.
-
m5 in tr ye gelen ilk sürümlerinde kronik sıkıntı var dostum. 2 aydan bikaç gün fazla süredir değişim cihazının gelmesini bekliyorum. bence hiç bulaşmayın derim. dün yeni aldım teli daha
-
Senin için olmazsa özellikler nedir ona göre önereyim ?
-
Hocam iyi bir kamera olması önceliğim,onun haricinde aman aman bir oyun alışkanlığım yok..tam bir standart kullanıcıyım,2 3 sene götürsün yeter.
-
Volkan benim sözümü dinlersen mutlu olursun.
Kunkunun sözüyle hep hareket edip mutsuz oldun. :-))
Git bi tane Sony Z5 Compact al sonra da ayaklarını uzat sadece. :-))
-
MbK bunu yazdı
Volkan benim sözümü dinlersen mutlu olursun.
Kunkunun sözüyle hep hareket edip mutsuz oldun. :-))
Git bi tane Sony Z5 Compact al sonra da ayaklarını uzat sadece. :-))
olum donanımına göre çok pahalı değil mi o telefon ya :D
-
Bütçenin üstünde olacak ama Galaxy S6. Kamerası ile gerçekten efsane bi cihaz. Bugün S7'de tanıtılıyor fiyatı düşmeye başlar.
https://www.youtube.com/watch?v=v2QOaysKVn8
mkyb tarafından 21/Şub/16 20:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam ben aldım memnunum. Garip bir şekilde clash of clans oynarken ısınıyor.
İlk serisinde çok sorun vardı. Garantiye gönderen değişim para iadesi alan çok olmuş. Güncellemeden sonra düzeldiğini söylüyorlar.