Xperia M5 Kullanan Var Mı ? Önerir Misiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Arkadaşlar LG G2 bozulduğu için 1500 TL ye kadar cihaz arayışına girdim,LG G4 düşündüm ama tekrar aynı arayüzü kullanmak istemiyorum sanırım..değişikliğe ihtiyacım var,hem de LG Türkiye garantili olanlar %30-40 arası daha pahalı gibi,uzun süredir araştırdığım ve hakkında iyi yorum göremediğim ama kamerasına da hasta olduğum M5 i kullanıcılarından dinlemek istedim,cidden donanımhaber ve ekşi de bahsedilen kadar kötü mü bu cihaz ? fiyatı çok makul tam bir f/p canavarı gibi görünüyor ama almamalımıyım? sorun yaşar mıyım ne dersiniz 

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ara model ile uğraşma Z5 Compact al geç hocam illa Sony olsun diyorsan.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Ara model ile uğraşma Z5 Compact al geç hocam illa Sony olsun diyorsan.

Yok hocam,Sony olması şart değil de donanımı filan güzel gayet,Z5 compact o kadar para etmez gibi duruyor,ram i yetersiz sanki.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csabanci
    csabanci's avatar
    Erkek

m5 in tr ye gelen ilk sürümlerinde kronik sıkıntı var dostum. 2 aydan bikaç gün fazla süredir değişim cihazının gelmesini bekliyorum. bence hiç bulaşmayın derim. dün yeni aldım teli daha 

Evrim içi mürit..laugh is live..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Senin için olmazsa özellikler nedir ona göre önereyim ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Hocam iyi bir kamera olması önceliğim,onun haricinde aman aman bir oyun alışkanlığım yok..tam bir standart kullanıcıyım,2 3 sene götürsün yeter.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Volkan benim sözümü dinlersen mutlu olursun.

Kunkunun sözüyle hep hareket edip mutsuz oldun. :-))

Git bi tane Sony Z5 Compact al sonra da ayaklarını uzat sadece. :-))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı

Volkan benim sözümü dinlersen mutlu olursun.

Kunkunun sözüyle hep hareket edip mutsuz oldun. :-))

Git bi tane Sony Z5 Compact al sonra da ayaklarını uzat sadece. :-))

olum donanımına göre çok pahalı değil mi o telefon ya :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bütçenin üstünde olacak ama Galaxy S6. Kamerası ile gerçekten efsane bi cihaz. Bugün S7'de tanıtılıyor fiyatı düşmeye başlar.

https://www.youtube.com/watch?v=v2QOaysKVn8

mkyb tarafından 21/Şub/16 20:33 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GNDZYRYN
    GNDZYRYN's avatar
    Erkek

Hocam ben aldım memnunum. Garip bir şekilde clash of clans oynarken ısınıyor. 

İlk serisinde çok sorun vardı. Garantiye gönderen değişim para iadesi alan çok olmuş. Güncellemeden sonra düzeldiğini söylüyorlar. 

Toplam Hit: 944 Toplam Mesaj: 10
xperia sony xperia m5