Xperia Neo V Aldım Pc Den Nasıl Uygulama Yüklerim ?
-
iyi geceler.
xperia neo v aldım herşey güzel hoş ama bu telefona nasıl bilgisayardan oyun ve uygulama yüklerim ?
nasıl gereksiz uygulamaları silerim?
nasıl gereksiz programları kapatırım?
ücretli oyunlar nasıl ücretsiz oynanır?
bilmediğim çok şey var benim bildiğim nokia telefonda usb ile bağlayıp .sis dosyalarını hafızaya kopyalayıp direk telefondan yüklüyordum.
xperia da kopyalıyorum ama dosya yöneticisi yok
iyi bir başlangıç için hangi mantığa göre hareket etmerm lazım
galiba biraz geride kalmışım bu akıllı telefonlarda :)
TEŞEKÜRLER
-
gereksiz uygulama dediğin genelde root istiyorlar pek tavsiye etmem yeni kullanıcıysan
oyun yükleme olayı .apk dosyasını hafıza kartına atıp açıcaksın
dosyaları görebilmek için marketten es file manager indirmeni tavsiye ederim
ücretli oyunları ücretsiz oynaman için crackli apk yüklemen gerekiyor lucky patcher la olabilior ama oda root istiyor
root u telefondan anlamıyorsan tavsiye etmem biraz zor ama bozabilirsin telefonu :D
Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 00:07'da OnLyGoDCaNStoPMe tarafından düzenlendi.
Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 00:07'da OnLyGoDCaNStoPMe tarafından düzenlendi. -
root dediğiniz şu bizim xp yada win7 yi crack yaptığımız gibi kırıyor değilmi ?
uğraşsam rootlarım ama şimdilik indirdiğim .apk dosyasını bir şekilde açamıyorum onu açsam yeter
kafam basmıyorki mantığı çözemedim .apk dosyasını dosya yöneticisi görmüyor daha once android kullanmadığım içinde çözüm bulamıyorum ayrı bir dünya bu android olayı
Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 00:12'da zalimadam tarafından düzenlendi. -
şu işlemleri yaparsan market olmadan uygulamaları başarı ile yüklersin diyen yokmu ?
-
ÖNCE, ayarlar/güvenlik te BİLİNMEYEN KAYNAKLAR' ı aktif ediceksin. sonra cihazı pcye bağla depolama birimi yap. .APK uzantılı dosyayı salla SD'nin içine. sonra DOSYA YÖNETİCİSİ'nden(bazı romlarda olmuyor özellikle SONY serilerinde MARKETTEN FILE EXPLORER diye ara bul indir) bul APK uzantılı dosyayı. AÇ ve YÜKLE de. budur...
EK OLARAK: http://www.approb.com 'dan ücretli uygulamaların %85ini bulabilirsin ve APK dosyalarını indirip kurabilirsin.
Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 01:56'da burakbet tarafından düzenlendi.
Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 01:56'da burakbet tarafından düzenlendi. -
dosya yöneticisi olarak astro tavsiye ederim ben bunu kullanıyorum. hafıza kartına atıp da kurabilirsin ark. dediği gibi bilinmeyen kaynakları aktif etmen lazım tabi.
ücretli uygulamaları ücretsiz kurmak için blackmart alpha tavsiye ederim root istemez.
bilgisayardan uygulama kurup silmek için de airdroid tavsiye ederim. ayrıca bu uygulama ile uygulama kontrolü dışında bir sürü şey de yapabilirsin sitesine gir incele.
-
öncelikle marketten bi dosya yöneticisi indirmen lazım çünkü pc den telefona attığın apk/uygulamaları görmen gerekir... symbian kullanmışsın dosya yönetici olarak x-plore u tavsiye ederim herhangi başka bi dosya yöneticide işini görür... sonrasında ayarlar dan bilinmeyen kaynaklara izin vermen gerekiyo bu izin senin market haricinde uygulama yüklemeni sağlar izini verdikten sonrada pc den hafıza kartına attığın her uygulamayı basitce yükleyebilirsin...
gereksiz sistem uygulamarını silmek için telefonun root lu olması gerekir başka türlü silemessin... root android de yönetici haklarına sahip olman demek linux tabanlı olduğu için sistem uygulamarında değişiklik yapacak her uygulma root ister telefonunu root edersen tam kapasite kullanabilirsin... titanium backup adlı programla sistemdeki bütün uygulamarı silebilirsin ama dikkatli ol bluetooth u yada mesajları silersen telefonunda bluetoothun olmaz mesaj gönderip alamassın..
gereksiz uygulamaları kapatmak için markettten task maneger indirebilirsin kolaylıkla arka planda çalışan uygulamaları kapatırsın..
marketteki ücretli uygulamalar için blackmarket applanet falan var onlardan yada internetten de bulabilirsin..
son olarak bi kaç android le ilgili forum sitesi karıştır işe yarar şeyler var sonuçta yeni kullanıcısın
-
dediklerinizi kurcaladım kopyaladım yazdım çizdim bozdum formatladım oyunadım reset attım en son şarj bitti ama kafamdaki sorunlarda bitti :)
herkeze teşekür ederim mantığı çözdüm