Xperia Sola Şarj Aleti
-
Müridler bu gün eve hırsız girdi laptopu falan götürmüş telefonun da şarjı laptopun üzerindeydi o da gitmiş. orjinal şarj aleti nerden bulabilirim. sonyden istersem gönderirler mi ?
-
Fogger bunu yazdı
Müridler bu gün eve hırsız girdi laptopu falan götürmüş telefonun da şarjı laptopun üzerindeydi o da gitmiş. orjinal şarj aleti nerden bulabilirim. sonyden istersem gönderirler mi ?
-
hocam @asiminnesli isimli müride sor o bu markayı kullanıyor.
-
Normal bi usb takılan şarj cihazı ile usb kablosu işini görür telefon için olanlarından
bu arada hırsızlık olmuş buna yanıyorsun bravo :) -
hocam usb sarj aleti al bi tane ucu uyumlu bi kablo ile sarj et soru cikmiyor
-
dün bi tane aldım uyumlu usb kablo ama şarj olmadı sanırım kaldırmadı.
-
aldıgın adaptorun volt ve amperi tutmalı orjinali ile
-
adaptör duruyor hocam sadece kablo gitti laptopta takılıydı. kablo alıp denedim olmadı kaldırmadı sanırsam. artık yeni orjinal almam lazım heralde yada sizden gelecek bi tavsiye
-
Fogger bunu yazdı
adaptör duruyor hocam sadece kablo gitti laptopta takılıydı. kablo alıp denedim olmadı kaldırmadı sanırsam. artık yeni orjinal almam lazım heralde yada sizden gelecek bi tavsiye
5800 in pc baglanti kablosuyla sarj ettim ben ama tek sikinti sarj olurken dokunmatikle ugrasma kafayi yiyor
-
müridler ilginiz için teşekkürler. en son sony i aradım ankaradan getirtcez dediler bende kalsın dedim. arkadaşta fazladan varmış ondan aldım