Xperia X10 Vs Iphone 8GB ?
-
Öncelikle herkese yorum vede yardımlarından ötürü şimdiden teşekkür ederim... Elimde Iphone ilk versiyonu 8Gb var dün telefon mağzasında Sony-Ericson Xperia X10 Beyaz Versiyonu aldım elime inceledim telefoncuya sorduğumda 175TL lik bir farkla değişimi yapabileceğimizi söyledi... Elimdeki telefon azda olsa yıpranmış alınacak olan telefon daha temiz... Sizce böyle bir değişimi yapmak ne kadar mantıklı? Iphone'dan sonra Xperia kullanılabilecek mi?
-
IPhone'dan sonra sony ericsson kullanacaksan eğer xperia neo kullanmanı tavsiye ederim X10 için böyle bir değişim gereksiz.
-
HTC Desire S o sinifta herseyiyle mükemmel ..
-
O sınıfta kullanılacaksa HTC desire yeterli.İphone un eline verir.Apple in kaderi steve amcamla tekrar mezar olacak bir forumda konusu açılmış ilginç gelmişti bana.
-
Iphone u bırakma çok pişman olursun :)
-
x10 un ben anasını emi...hacı bende var x10 annemde şu anda çünki beni çok kez krizlere soktu o alet.Marketten android uygulaması indiriyorum kaç defa hata verdi kapanmaya zorla dedi.Hemde 1-2 değil en az 10 uygulamada.uzak dur.Wave var ipod 4g var x10 var bende iphone kalsın elinde alma x10..ekranı benzersiz x10 un.Benzersiz derecede berbat.Dokunmatiği algılamıyor bazen.Şimdi yazsam 1 sayfa yazarımda boşver alma.Bendekide beyaz alsanda beyaz alma.Çok kötü oluyo lekeler felan siyahın arkası daha gzel
-
öncelikle yorum vede yardımlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim... vede genel bir kanıya vardım IPHONE kalacak X10 alınmayacak :) tekrardan teşekkürler iyi çalışmalar...