Xp"Yi Orjinale Çevirme Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar.bilgisayara bugün format attırdım.daha önce legal xp yükleyip orjinal yapmıştım am şimdi olmuyor.program iptal mi oldu yoksa bende mi bir yanlışlık var.yardımcı olurmusunuz.

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Ne sorunu veriyor hocam?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    capkin bunu yazdı:
    -----------------------------

merhaba arkadaşlar.bilgisayara bugün format attırdım.daha önce legal xp yükleyip orjinal yapmıştım am şimdi olmuyor.program iptal mi oldu yoksa bende mi bir yanlışlık var.yardımcı olurmusunuz.

dün bende aynı işlemi yaptım bir sıkıntı vermedi başka key dene hocam yada kullandığın legal proğramı hangisi

http://rapidshare.com/files/17939983/legal_xp.rar.html  2.7 MB al bunu dene çalışıyor bu

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek
    buda olmadı kardeş.change tıkladığım zaman windows kod merkezi your product key has been successfully updated.please restart keyfinder to verify it uyarıyı veriyor:(

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

1-Başlat/Çalıştır'a "regedit" yazın,onaylayıp Windows Kayıt Defteri Düzenleyicisine'ne girin ve HKey_Local_Machine\Software\Microsoft\WindowsNT\Current Version\WPAEvents kısmına gidin.

2-Sağ taraftaki "oobetimer" anahtarını bulun,çift tıklayıp açın, açılan pencerede görünen anahtar değerinin son iki rakamını değiştirin,onaylayarak pencereyi kapatın.

3-Kayıt Defteri Düzenleyicisi penceresini kapatın.

4-Başlat/Çalıştır'ı açın ve şu komutu yazıp,onaylayın:

%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a

5-Karşınıza "Windows Etkinleştirelim" Penceresi gelecek.Bu pencereden ikinci seçeneği, yani "Evet,Windows u etkinleştirmek için bir müşteri hizmeti temsilcisine telefon etmek istiyorum" seçeneğini seçip, ileri'yi tıklayın.

6-Karşınıza "Telefonla Windows etkinleştir" penceresi gelecek.Bu ekranda
    "Ürün anahtarını değiştir'i tıklayın;bir sonraki ekranda, gerekli yere yeni ürün anahtarınızı girin,"Güncelleştir"i tıklayın ve karşınıza tekrar "Telefonla Windows etkinleştir" penceresini gelecek, hiç bir işlem yapmadan kapatın.

7-Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

8-Tekrar, Başlat/Çalıştır a gelin,4 ncü adımda uyguladığınız prosedürü bir defa daha uygulayın.Eğer herşey yolunda gittiyse "Windows Zaten etkinleştirildi, Çıkmak için Tamam'ı tıklayın" yazan pencere gelecektir.Tamam'ı tıklayıp buradan çıkın, yeni ürün anahtarınız etkinleşmiştir...

V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

daha yarım saat önce kullandım legal xp yi işe yaradı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

capkin bunu yazdı:
    buda olmadı kardeş.change tıkladığım zaman windows kod merkezi your product key has been successfully updated.please restart keyfinder to verify it uyarıyı veriyor:(
    hoca bu saten beklediin sey olmasin

hata deil bu.bildiin oldu raporu:D

Yapay zeka, zeka değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    işlem başarılı olmus hocam sorun yok orda yazan sorun degil işlemin gercekleştigini belirten bi uyarı legalsin yani:)

Almanya Fatihi
Toplam Hit: 7459 Toplam Mesaj: 8