folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder XP"Yi Programsız Orjinal Yap

XP"Yi Programsız Orjinal Yap

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    Korsan xp varsa bu yöntemle sorunuz bir şekilde orjinal oluyor.

1)Net ile bağınız kalmasın.Bğlantıyı kesin.

2)Başlat-->Çalıştır-->AÇ(regedit) komutunu girelim.

3)H***_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents anahtarını acın sağ taraftan OOBEtimer cift tiklayın. FF değerini yazıp kapatın.

4)Başlat-->Çalıştır-->AÇ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a )komutunu verin.

5)Karşınıza gelecek pencerede seçeneklerden müsteri hizmetlerine telefon etmek istiyorum'a tıklayın ve ''ileri''ye basın.Anahtarini Değiştire basın ve KQ8CM-3WR6M-FKGVP-MMKJW-D77WT ürün anahtarini giriniz.Hiçbir şeye tıklamadan kapatın

6)H***_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents'a tekrar gidin ve OOBE timer a tekrar tıklayın, önceden girmiş olduğumuz FF değerini silin.

7)Baslat-->Çalıstır-->AÇ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a) tekrar girin ve ürünün aktif olduğuna dair yazıyı göreceksiniz...

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Program ile yaparken her güncelleştirme sonrası anlıyordu orjinal olmadığını. Bu da geçici ise uğraşmayalım.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

BiUyeOlamadim bunu yazdı:
    -----------------------------
    Program ile yaparken her güncelleştirme sonrası anlıyordu orjinal olmadığını. Bu da geçici ise uğraşmayalım.
    -----------------------------

yok bu sağlam müdür sonradan sorun çıkmıyor

ama neti koparmakla felan bi alakası yok 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 2391 Toplam Mesaj: 3