Xss İle İlgili Soru
-
arkadaşlar benim msn adresimi nasıl olduysa xss ile hacklediler peki xss ile hacklenince cokieler çalınıyor adam bunu not eddiyse ben msn adresimi geri alınca yine bu not ettigi cokie sayesinde hackleyebilirmi beni yoksa cokieler değişirmi şifre değişince
-
Hotmail xss acıgını kapattı(Hotmail için bitti o devir) vede sen mailinden cıkarken logout bastıgında o cookieler etkisiz oluyor. Yedek mailini değiştir.
-
_Dert_ bunu yazdı:
-----------------------------
Hotmail xss acıgını kapattı(Hotmail için bitti o devir) vede sen mailinden cıkarken logout bastıgında o cookieler etkisiz oluyor. Yedek mailini değiştir.
-----------------------------sen öyle san =) hotmail biter xss bitmez :D
-
hayır. mümkün değildir.
zaten o çerezlerin süresis 12 saat civarıda hotmailde fedault olarak ( en son baktığımda öyleydi en azından)
yeniden giriş yaptığında eski çerez session fln geçersiz olur..
-
nasıl geri alıcam şimi microsoftun destek hattına kadar aradım size mail yollutcaz dediler hala gelmedi o maili takip ile alcakmısın 1 saat oldu gelmedi mail off napmam lazım
-
googleden buldum ancak cok eski olmuyo yenisini bilen varsa nasıl geri alabilceğimin e-postamı
-
Seninkini xss ile çalmış olmaları, senin xss ile alabileceğin anlamına gelmez...
Microsoft buna genellikle cevap vermiyor,
Forumda microsofota nasıl mail atacağın ile ilgili bilgiler var...
-
kısaca cevab olarak üstüne bir bardak su iç desene kısaca :( cok onemli bir mail adresiydi bu
-
hotmailde Xss nin bitmesi için html kullanmaması lazım bu olmuycagına göre Xss bırakın CSRF açıkları var hotmaillde Xss gibi gibi ama biraz daha güzel bir açık :P
-
sakat-at bunu yazdı:
-----------------------------_Dert_ bunu yazdı:
-----------------------------sen öyle san =) hotmail biter xss bitmez :D
Peki ispatlasana hala hotmailde xss oldugunu... Xss var cookie alsanda giremion..