folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Xtratools 2009 V1.0 Multilingual [Win2k-XP-Vista]

Xtratools 2009 V1.0 Multilingual [Win2k-XP-Vista]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

http://i34.tinypic.com/svlais.jpg

XtraTooLs 2009 v1.0 MuLtiLinguaL | 5 MB

Tanıtım:Standart Windows faydali ve ücretsiz araçlari yaninda 20'den fazla bagimsiz sistem araci sunan bir yazilim. XtraTools ile MS Windows uygulamalarini bile daha kolay çalistirabilirsiniz. Programin içinde yer alan faydali araçlar sayesinde bilgisayarinizda temizlik yapabilir ve çesitli ayarlari düzenleyebilirsiniz.

Programin ana penceresinde isletim sistemi, sürümü, islemci sayisi, islemci tanitimi, islemci frekansi, islemci markasi, islemci saticisi, toplam fiziksel hafiza, mevcut bellek, kullanici adi, bilgisayar adi, sistem dili, klavye türü, bios bilgileri gibi çok çesitli bilgilere tek ekran üzerinden erisebilirsiniz.

Windows'un standart araçlarina da ana pencere üstünden ulasabilirsiniz. Win.ini, System.ini, Autoexec.bat, Config.sys gibi dosyalara hizlica erisebilirsiniz. Ayrica yine diger Windows araçlarina da (sistem bilgisi, sistem yapilandirma yardimci programi, disk temizleme, disk birlestirme, kayit kütügü gibi) ulasabilirsiniz.

XtraTooLs 2009 v1.0 MuLtiLinguaL | 5 MB

Tanıtım:Standart Windows faydali ve ücretsiz araçlari yaninda 20'den fazla bagimsiz sistem araci sunan bir yazilim. XtraTools ile MS Windows uygulamalarini bile daha kolay çalistirabilirsiniz. Programin içinde yer alan faydali araçlar sayesinde bilgisayarinizda temizlik yapabilir ve çesitli ayarlari düzenleyebilirsiniz.

Programin ana penceresinde isletim sistemi, sürümü, islemci sayisi, islemci tanitimi, islemci frekansi, islemci markasi, islemci saticisi, toplam fiziksel hafiza, mevcut bellek, kullanici adi, bilgisayar adi, sistem dili, klavye türü, bios bilgileri gibi çok çesitli bilgilere tek ekran üzerinden erisebilirsiniz.

Windows'un standart araçlarina da ana pencere üstünden ulasabilirsiniz. Win.ini, System.ini, Autoexec.bat, Config.sys gibi dosyalara hizlica erisebilirsiniz. Ayrica yine diger Windows araçlarina da (sistem bilgisi, sistem yapilandirma yardimci programi, disk temizleme, disk birlestirme, kayit kütügü gibi) ulasabilirsiniz.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hacım biraz yavaş ya paylaşımlarından geçilmiyor teşekkürler yine :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 645 Toplam Mesaj: 2