Ya Abiler Lütfen Yardım Edin Ya Bir Bilen Yokmu Bu Konuyu Lütfen Yardım Edin
-
benim sorunum cd rom la alakalı benn ilk cd yi takıyorum normal herşey çalışıyor sonra o cd yi çıkarınca cd rom sürücüsü ikonu kayboluyor ondan sonra bir cd takınca o cd yi okumuyor windowsa restart çekince düzeliyor sonra yine devam ediyor bu sorun yani iki cd lik bir oyunu yükleyemiyorum bu sorun sadece windows xp de oluyor 98 de olmuyor bu sorun lütfen bana yardım edin olurmu
-
bende bu konuda iii deiilim dir pek windows sun kayit Regedit te bir problem olusturuluyor olabilir yani cd de bir cakisma yarata bilir Xp de bende Cd-Rom CD-Rw ve DVD-Rw kullaniyordum ufakbir hatada dahi güç yonetim hatasi veriyor bu bence win xp cekirdeğinde bir sorun var o yüzden olusuyor ... sana Win Me öneririm veya xin 98 de cd nin imaji ni al ( CDspace harici imaj kabulu ile benim gözdem ) sonra win xp de imjdan yükleme yapmaya calis olursa zaten isin görülmüs olur ... bu arada hangi oyunu yükleyeceksin ¿ ( istemiyorsan soyleme sadece merak :))
Kolay gelsin ama bizim arkadaslara bi soylerim onlarinda basina geliyordu ama neden oldugunu ariyacaklardi ..... bulmusularsa cozerler sana iiletirim
Toplam Hit: 1610 Toplam Mesaj: 2