folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Ya Arkadaş Bunu Yapan Adamın Zekası Çok Manyak Kim Yapmış Bıu Filmi Ve Müziğini

Ya Arkadaş Bunu Yapan Adamın Zekası Çok Manyak Kim Yapmış Bıu Filmi Ve Müziğini

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    ya arkadaş bunu yapan adamın zekası çok manyak kim yapmış bıu filmi ve müziğini

http://www.hemenpaylas.com/download/1600781/IstanbulTimelessCity.mpg.html

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    yokmu bilen ?

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    filmin ismi ne ? müziğin ismi ne ? :)) indiremiicem kotam doldu , bunlarsdan birini cvp larsan sana yardımcı olabilirim :P

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LosTSouL
    LosTSouL's avatar
    Erkek
    film deil hoca istanbulun tanıtım reklamı..hani koprunun ustunden at fln atlıodu ya o." Istanbul Timeless City" yaz bulursun bişiler. ben yazdım 2003 de new york ta ömer muz adlı sanatçının açtıı resim sergisi die buldum:) tekrar baktım yonetmenı fln bulamadım kusura baqma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    hımm şu atla atlayan manken videosu ise onu eurovizyonmuydu neydi müzik yarışması yapılıoduya :D sertap erenerle birinci olmuştuk, ondan sonraki sene türkiyede yapılmıştı. işte o programın arasında yayınlamışlardı onu..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    hoca hafızana isko adak edilsin :)
    mini clip güzel ..müziğide bana ..ramazanda reklamlara uydurulan müziğini anımsattı :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    hoca hafızana isko adak edilsin :)
    ----------------------
    o ne orjinal laf öyle deli oldum :D

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    edit:
    yaw bu flood koruması girdiğinde hep böyle oluyo. gene 2 mesaj attı. biri silebilirmi 2. mesajı :S

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
Toplam Hit: 1069 Toplam Mesaj: 8