folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Ya Arkadaşlar Mp3 Çalarımda Virüs War Acaba Nasıl Kurtulabilirim

Ya Arkadaşlar Mp3 Çalarımda Virüs War Acaba Nasıl Kurtulabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    ya arkadaşlar mp3 çalarımda virüs war acaba nasıl kurtulabilirim her oturduğum makinaya virüs bulaşıo nasıl kurtıulabilirim markası sony sony yetkili bayisine götürsem halledebilirlermi ya da her hangi bi virüs programıda halledermi

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    benim mp3 çalarada çok virüs giriyordu özellikle bittorent, direk biçimlendir mp3 playerını o zaman virüs gider..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    aynen...hic kasma virüs programıymış fln...bas formatı kurtul...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    O virüsün temizlenmesini biliyorum.Ne kadar format atsanızda mp3 playera işe yaramaz.O ipne usb bellek virüsünü tamamen silmek için;içinde bittorrent geçen herşeyi siliceniz bilgisayardan,regedittekiler fln dahil.Bide çok gizli sistem dosyaları fln var saklanan,kendisini öyle gizliyo şerefsiz,klasör seçeneklerinden onlarıda görünür hale getirceniz ve tüm dizinlerde arıyacaksınız,bulduğunuzu silin ;) bellekleride temizleyin adam gibi,sonrada dikkat edin bulaşmasın.Ben tertemiz kullanıyorum herşeyi :)

:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    bittorent'i nod32 direk olarak siliyor ki :D, hemen tık diye..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    ya şimdi garantiye gidersem onlar halleder dimi taileyim o yüzden elimin altında adam gib bir bilgisayar yok anca kafeden girebiliom

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    biçimlendir kurtul :D

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    ya şimdi biçimlendir dersem komple wirüsten kurtulurum dimi artık olmadı tek çare onu deniycem ama onu yaparsamda tüm bilgiler silinecek dimi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volunteer
    volunteer's avatar
    Dişi

ya benim mp3 de de virüs var ama benimkini bilgisayar tanımıyor napabilirim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volunteer
    volunteer's avatar
    Dişi

ya benim mp3 de de virüs var ama benimkini bilgisayar tanımıyor napabilirim

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek
    aman dikkat o virusler cok pis oluyor :) oynarken dikkat edin..benimkine de virus bulasmıstı taktım makinaya bi dosya attım makinaya  ben hard diski 3 bolume ayırdım c: d: deepfreze li e: surucusunde deepfreze yok hemen oraya yapısmıs bilgisyuarıma giriyorum çift tıklıyorum acılmıyordu  e: ye format atmak zorunda kalmıstım :)
Toplam Hit: 1461 Toplam Mesaj: 11