Ya Arkadaşlar Mp3 Çalarımda Virüs War Acaba Nasıl Kurtulabilirim
-
ya arkadaşlar mp3 çalarımda virüs war acaba nasıl kurtulabilirim her oturduğum makinaya virüs bulaşıo nasıl kurtıulabilirim markası sony sony yetkili bayisine götürsem halledebilirlermi ya da her hangi bi virüs programıda halledermi
-
benim mp3 çalarada çok virüs giriyordu özellikle bittorent, direk biçimlendir mp3 playerını o zaman virüs gider..
-
aynen...hic kasma virüs programıymış fln...bas formatı kurtul...
-
O virüsün temizlenmesini biliyorum.Ne kadar format atsanızda mp3 playera işe yaramaz.O ipne usb bellek virüsünü tamamen silmek için;içinde bittorrent geçen herşeyi siliceniz bilgisayardan,regedittekiler fln dahil.Bide çok gizli sistem dosyaları fln var saklanan,kendisini öyle gizliyo şerefsiz,klasör seçeneklerinden onlarıda görünür hale getirceniz ve tüm dizinlerde arıyacaksınız,bulduğunuzu silin ;) bellekleride temizleyin adam gibi,sonrada dikkat edin bulaşmasın.Ben tertemiz kullanıyorum herşeyi :)
-
bittorent'i nod32 direk olarak siliyor ki :D, hemen tık diye..
-
ya şimdi garantiye gidersem onlar halleder dimi taileyim o yüzden elimin altında adam gib bir bilgisayar yok anca kafeden girebiliom
-
biçimlendir kurtul :D
-
ya şimdi biçimlendir dersem komple wirüsten kurtulurum dimi artık olmadı tek çare onu deniycem ama onu yaparsamda tüm bilgiler silinecek dimi
-
ya benim mp3 de de virüs var ama benimkini bilgisayar tanımıyor napabilirim
-
ya benim mp3 de de virüs var ama benimkini bilgisayar tanımıyor napabilirim
-
aman dikkat o virusler cok pis oluyor :) oynarken dikkat edin..benimkine de virus bulasmıstı taktım makinaya bi dosya attım makinaya ben hard diski 3 bolume ayırdım c: d: deepfreze li e: surucusunde deepfreze yok hemen oraya yapısmıs bilgisyuarıma giriyorum çift tıklıyorum acılmıyordu e: ye format atmak zorunda kalmıstım :)
Toplam Hit: 1461 Toplam Mesaj: 11