Ya Bir Yardım Edin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    yaw pc ye formattım neyse her şey tamam şu an yanlız başıma bir bela çıktı avi dosyalarını açarken birde pc her açıldığında PhotoGallery diye bir driverı yüklemeye çalışıyor belli bir yere geldiği zaman kalıyor cd istiyor  ya ben bunu nasıl kapatcam yada bu hangi cd den bahsediyor anlamadım bilen varsa yardımlarınız için tşk şimdiden

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Hocam sen o programı sanırım yarım yüklemişsin.Ya programı bul ve tam yükle yada kaldır.Avinin açılmasının nedeni "avileri açmak için o program gösterilmiş",bilgisayar ilk açılınca çıkıyorsa onu kapattırırız

Başlat/çalıştır msconfig yaz

çıkan tablardan en sonda olan başlangıç (startup) u aç ve ordan dediğin şeyi kaldır.

Program ekle kaldırdan programı kaldır

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hocam ertan hocanin dedigi de olur, ama bence git winamp yukle (: onu da yuklerken, avi leri winamp acsin de olsun bitsin...
Toplam Hit: 1398 Toplam Mesaj: 3