Ya Hdd Sorunum Var Bir El Atın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

s.a. müritler sorunum şu ya benim hdd 2 ye bölük c ve e neyse pc her açıldığında e yi denetiyor önceden böle bir sorun yoktu yeni çıktı neyse bana dediler git disk birleştirme yap ok dedim c ye yaptı  güzel neyse e ye geldi sıra odane böle yazdı "disk bir leştirici chdiskin bu diskte çalışmaya zamanlandığını algıladı (E) chdisk/f komutunu çalıştırın" neyse çalıştırdan yaptım  tarattı falan yok dedi bu diskin zamanlı çalışmasını bişiler falan hayır dedim tekrar denedim olmuyor yaw nasıl yapıcam bunu işallah anlatabildim sorunu...

sakın kızmayın böle noktamn sorunlarla zamanımız harcıyon diye ama 3 gündür yok halledemedim thank you

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    ne yapmak istiyon anlayamadıkki.hdd ni windowstan mı bolmeye calısıyon.yok sa neci

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

sorunun ne oldugunu tam olarak yazmassın istersen msnde konusak

a__mafia__a@hotmail.com

burdan ullas hallettirmeye calısırız

Toplam Hit: 1325 Toplam Mesaj: 3