folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ya Kullanım Bilgilerime Bakamıyorum Yardım Edermisiniz.

Ya Kullanım Bilgilerime Bakamıyorum Yardım Edermisiniz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    ya ttnet adsl de kullanım bilgilerime bakamıyorum.kullanıcı adı şifre we güvenlik kodu yazdıkdan sonra :S  işlem hatası diyor. yardımcı olabilceğinizi düşünerek konuyu açıyorum arkadaşlar.umarım yardımcı olursunuz.

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    hoca  müşteri hizmetlerini ara yeni bir şifre al. yardımcı olur sana müşteri hizmetleri.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    Sorun yok hocam...ara sıra yiyor bu boku...bir kaç kere dene.. olmadı modemi resetle oyle dene sorun duzelir...korma sorun yok yani :)

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    arkadaslar modeme reset attım  yine olmadı :s yine olmadı :S help me:S

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

panik etme hacım aynı halt banada oldu 1-2 ay evvel 15 gün bakamadım kotaya aradım müşteri hizmetlerini adam

çalışma wardır sitede bi süre sora düzelir gibisinden bişi dedi şifremi felanda doğruladım bi sorun olmadı modeme reset

atmana felan gerek yok şifren değiştirilmişmi bi onu öğren yok eğer aynıysa beklicen bi süre düzeliyo dert etme yani

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    tmm hacı o zaman bekleriz ne yapim zati gecen ay 500 mb gecdi :S bu ayda gecerse tt ye kafam girsin ne diim :S

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 554 Toplam Mesaj: 6