Ya Mp3ümde Virüs Wardı Biçimlerdir Dedniz Biçimlendrdim Şimdi Format Eror Diyor
-
ya mp3ümde virüs wardı biçimlerdir dedniz biçimlendrdim şimdi format eror diyor markası sony nw-e005 ne yapabilirm yrdm ltfn
-
hederfin sirkeci doğubank :) 3. veya 4. katta teknik servis war :)
-
galata köprüsünden almıştık bi tane sony halaoğluna oda öyle yapıyordu durmadan biçimlendiriyoduk git gel bıktık artık ist daysan sirkeciye git yaptır ayrıca virüsle ilgisi olduğunu sanmıyorum sonylerde öyle çıkıyor genelde ucuz maldan ne beklerdin :)
-
Hocam o mp3 ler fln fat destekliyodur. Sen gidip fat32 ya da nstf olarak biçimlendirirsen tabi ki format error verir:D mp3 kendi kendini biçimlendirme gibi bi özelliğe sahipse gir menülerinden öyle biçimlendir, olmadı fat falan olarak biçimlendirmeyi dene.
-
Mc_cO_By bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam o mp3 ler fln fat destekliyodur. Sen gidip fat32 ya da nstf olarak biçimlendirirsen tabi ki format error verir:D mp3 kendi kendini biçimlendirme gibi bi özelliğe sahipse gir menülerinden öyle biçimlendir, olmadı fat falan olarak biçimlendirmeyi dene.
-----------------------------
wallaha saol ya fat yaptım düzeldi a.q yoksa sony bayine gitcektim iyiki warsın tbt -
ipod shuffle im da ayni sorunu yaşiyordum ama bendeki virüs değildi bende biçimlendiremiyordum format atmak için internette buldum ve işime yaradi benim şimdi sapa sağlam denemende yarar war http://www.sendspace.com/file/63uza3
Toplam Hit: 1226 Toplam Mesaj: 6