folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Ya Mp3ümde Virüs Wardı Biçimlerdir Dedniz Biçimlendrdim Şimdi Format Eror Diyor

Ya Mp3ümde Virüs Wardı Biçimlerdir Dedniz Biçimlendrdim Şimdi Format Eror Diyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek

ya mp3ümde virüs wardı biçimlerdir dedniz biçimlendrdim şimdi format eror diyor markası sony nw-e005 ne yapabilirm yrdm ltfn

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

hederfin sirkeci doğubank :) 3. veya 4. katta teknik servis war :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    galata köprüsünden almıştık bi tane sony halaoğluna oda öyle yapıyordu durmadan biçimlendiriyoduk git gel bıktık artık ist daysan sirkeciye git yaptır ayrıca virüsle ilgisi olduğunu sanmıyorum sonylerde öyle çıkıyor genelde ucuz maldan ne beklerdin :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek
    Hocam o mp3 ler fln fat destekliyodur. Sen gidip fat32 ya da nstf olarak biçimlendirirsen tabi ki format error verir:D mp3 kendi kendini biçimlendirme gibi bi özelliğe sahipse gir menülerinden öyle biçimlendir, olmadı fat falan olarak biçimlendirmeyi dene.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    Mc_cO_By bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam o mp3 ler fln fat destekliyodur. Sen gidip fat32 ya da nstf olarak biçimlendirirsen tabi ki format error verir:D mp3 kendi kendini biçimlendirme gibi bi özelliğe sahipse gir menülerinden öyle biçimlendir, olmadı fat falan olarak biçimlendirmeyi dene.
    -----------------------------
    wallaha saol ya fat yaptım düzeldi a.q yoksa sony bayine gitcektim iyiki warsın tbt

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doruk
    doruk's avatar
    Erkek
    ipod shuffle im da ayni sorunu yaşiyordum ama bendeki virüs değildi bende biçimlendiremiyordum format atmak için internette buldum ve işime yaradi benim şimdi sapa sağlam  denemende yarar war              http://www.sendspace.com/file/63uza3
Toplam Hit: 1226 Toplam Mesaj: 6