folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder "Ya Tasarruf Ya Da Kesinti"

"Ya Tasarruf Ya Da Kesinti"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
     BİR ARADA BANYO YAPMAYIN SADECE SAÇINIZI YIKAYIN DİYORDU :) HAA BİRDE ANKARADAN GİDİN DİĞER MEMLEKETLERE AKRABALARINIZ GÖRÜN DİYOR TATİLE ÇIKIN DİYORDU :)
    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kente 5 gündür su verdiklerini belirterek, "Ankaralılar 5 günden beri tasarruf yapmadılar. 5 gün daha tasarruf yapılmazsa su kesintisine gideceğiz" dedi.
    Kesikköprü Barajı'na bir basın turu düzenleyen Gökçek, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. 'Geçtiğimiz 5 gün içerisinde bir tasarruf yapıldı mı?' sorusu üzerine Gökçek, "Kente günlük 970 bin metreküp su verdik. Maalesef Ankaralılar tasarruf yapmadı. Eğer günlük 200 bin metreküplük tasarruf olursa kesinlikle su kesintisine gitmeyeceğiz. 4 kap su yerine 3 kap su kullanılsın. Aralık ayından itibaren istenildiği kadar su kullanılsın" diye konuştu.
    Su kesintisi konusunda isim vermeden Keçiören Belediyesi'ne yüklenen ve bu belediyeyi 'şov' yapmakla suçlayan Gökçek, "Bazı belediyeler tankerle su dağıtarak şov yapıyor. Belediye meclisinden karar aldık. Bahçelerini şebeke suyuyla sulayan herkesin suyunu keseceğiz. Şu anda Ankara'nın her yerinde sular akıyor. Bazıları beni boşuna protesto ediyor" ifadesini kullandı.
    Gökçek, bir gazetede Protestanlar'ın kuraklık karşında 'inananlar duaya çıksın' şeklindeki açıklamalarının haber olduğunu ifade ederek, "Melik Gökçek duaya davet edince alay oluyor, Protestanlar davet edince haber oluyor" tepkisini gösterdi.
    ANKARALILAR SU BİTİYOR :((  İSTANBULUNDA SUYU BİTMEZ İNŞ :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-PsychoPhat
    By-PsychoPhat's avatar
    Erkek
    valla d.bakırda diski açıklama yaptı , dedi d.bakırda daha 40 yıla yetecek suyumuz var.ankaradan ve başka susuzluk çeken illerden gelebilirler d.bakıra.gelsinler yaw o su hepimize yeter :) :F ayrıca bi konu vardı şimdi hatırlamıyom ama havadan oksijen  ve hidrojen alıp suıya çeviren makina varmış.hadi bakalım hayırlısı :)

piknikte kebap şart değil amk.mangal yapan eller kırılsın.pizza yiyin onun yerine a.k.ormanları tehlikeye atmayın huleyn..ayrıca 1 gün de sıçmaın , 70 milyon 1 gün boyunca sıçmazsa hayvan gibi su tasarrufu sağlanır..(ciddiyim lan şaka yapmıyom)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    politika için yapıldığına inanıyom bunların hepsinin, geçen senen İ.Melih açıklama yapmış 30 yıl yetcek kadaaan su var die, noldu amk 30 yetecektide? boru hattı döşeyip denize bassan gene bitmez amk 1 sene içinde. kardırmacalar devam ede dursun, benim milletim bunun altından sapa sağlam kalkar.

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

yahu bu belediyelerin devletin falan gorevini anlamıyorum memleketimde bi sorun cıkınca cozum bulmak yerine yasaklar koyuyorlar kar yagar dısarı cıkmayın derler barajlar bosalır su kulanmayın derler yollar kapanır araclarınızı kulanmayın derler otistik seviyesinin ustundeki herkesin verebilecegi kararları verecek kişiler gayet yonetici olabilir o zaman

şimdide canım Ankara lı doru duzgun kullan suyu yoksa keserim yada  kullanma suyu içme hatta metabolizmayı boz vucudundaki su oranı ne ole dusur bakim onu %5 e :|

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    By-PsychoPhat bunu yazdı:
    -----------------------------
    valla d.bakırda diski açıklama yaptı , dedi d.bakırda daha 40 yıla yetecek suyumuz var.ankaradan ve başka susuzluk çeken illerden gelebilirler d.bakıra.gelsinler yaw o su hepimize yeter :) :F ayrıca bi konu vardı şimdi hatırlamıyom ama havadan oksijen  ve hidrojen alıp suıya çeviren makina varmış.hadi bakalım hayırlısı :)
    -----------------------------
    ulen gene bu muhabbet :D

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 694 Toplam Mesaj: 5