Ya Wampir Ol Yada Kurt Adam Eglenceli Bir Misyon Oyunu
-
wampirler ve kurt adamlar arasindaki amansiz mucadeleye katilin ben isirildim ve wampir oldum :D http://bitefight.net
-
çooook eski arkadaş...
-
kullanıcı adın ne ?
bu oyunun kurallarını bilion sanırım ?
forumlarda link veren banlanıor :)
şikayet ediorum simdi ben seni ^^
-
cok dandik bi oyun .Bi ara takldım ama sarmadı.tavsiye etmem bence zaman kaybı.Biz bile iki arkadaş bitirme projesi olarak bu tarz bi oyun yazdık ondan daha kaliteli diyebilirim.
-
ilk defa kendine para reklam yapip kendine para kazandirmak istemeyen birine rastliyorum :) helal olsun
-
Hakaten sıkıyo,boktan yaa :/ benim bi kurtadamım bi vampirim vardı 20şer levelin üstündeydi ama kaçtılar hatırlamıyom.Bi keresinde ava çıktığımda gelişmiş birine rastlamıştım; adam acc şifresini fln imzasınamı ne yazmıştı,isteyen kullansın ben sıkıldım demişti :D onuda kullanmıştım.En sonunda bende o şekilde bırakmıştım onları.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
ilk defa kendine para reklam yapip kendine para kazandirmak istemeyen birine rastliyorum :) helal olsun
-----------------------------
Yok hoca ben sildim o kısmını. Hala göremedin :D -
worm kardes helal olsun diyecektim. o zaman niye editliyorsun ki direk konu cope gider, ve genellikle konuyu acan uyede banlanirdi :)
-
Abi sınavlarım bitti çok mutluyum, herkese iyi davranıyorum bu aralar :)))
-
çok b.ktan bi oyun oynamayın bence...kimin neye göre kazandığı bile belli değil...
-
hodja dedemin zamanındaki oyunlar bundan daha kaliteliydi çok saçma bişey....
Toplam Hit: 1468 Toplam Mesaj: 11