folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yabancı Bayanla Evlilikte Problem

Yabancı Bayanla Evlilikte Problem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

şimdi hatun geçen sene ceza almış 1 yıl yasaklanmış turkiyeye girişi
    neyse ocakta doluyor cezası
    lakin sağolsun abdullah gul nisan ayında bi kanuna imza attı yani 1 yıl oldu 5 yıl
    böylelikle evliliğimizin içine etmiş oldu
    neyse
    şimdi niyetim ciddi
    ocak ayında ingiltere leedse gideceğim
    orda evlenirsem hatunun türkiyeye giriş yasağı ortadan kalkar mı ?
    sonuçta benim eşim olacak bu konuda kanun ne diyor bişey bulamadım bu konu türk kanunlarına göre olduğu için elin englandı buna müdahale edemiyor

konsoloslukta çalışanlarda bi bok bilmediğini söylüyor

yarınn yabancı sube müdürlüğünü arayıp soracağım
    ama abdullag gülün yaptığı bu katliamı asla ömrüm boyunca unutmayacağım(80 darbesinde ülkesinden kovulan yurttaşlardan farksız bir durum yaratmış oldu kendileri yani öyle bilip bilmeden noter gibi her önüne geleni imzalamasa birde beni mi buldu yani 2 sene sonra yap bu işi yada ab ye girince yap bk gireriz ya neyse )
    neyse:
    şimdi bu konuda bilgisi olan muridlerden ricam beni bilgilendirirseniz sevinirim

iyi geceler

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

ya hocam o kadar kişiselleştirme bence olayı. abdullah gül kalkıp da kaygusuz evlenemesin ya da 1 yıl ceza alanlar 5 yıla çıksın mı dedi :D

belli suçların cezası artmış azalmıştır. hem ne suç işledi ki bi yıl men alıyor?

o gelemiyosa sen git 3 5 yıl ceza bitene kadar kal orda :)

bu arada hırsızın hiç mi suçu yok?

geçmiş olsun. sabırlı ol :)

Toplam Hit: 719 Toplam Mesaj: 2