Yabancı Bayanla Evlilikte Problem
-
şimdi hatun geçen sene ceza almış 1 yıl yasaklanmış turkiyeye girişi
neyse ocakta doluyor cezası
lakin sağolsun abdullah gul nisan ayında bi kanuna imza attı yani 1 yıl oldu 5 yıl
böylelikle evliliğimizin içine etmiş oldu
neyse
şimdi niyetim ciddi
ocak ayında ingiltere leedse gideceğim
orda evlenirsem hatunun türkiyeye giriş yasağı ortadan kalkar mı ?
sonuçta benim eşim olacak bu konuda kanun ne diyor bişey bulamadım bu konu türk kanunlarına göre olduğu için elin englandı buna müdahale edemiyorkonsoloslukta çalışanlarda bi bok bilmediğini söylüyor
yarınn yabancı sube müdürlüğünü arayıp soracağım
ama abdullag gülün yaptığı bu katliamı asla ömrüm boyunca unutmayacağım(80 darbesinde ülkesinden kovulan yurttaşlardan farksız bir durum yaratmış oldu kendileri yani öyle bilip bilmeden noter gibi her önüne geleni imzalamasa birde beni mi buldu yani 2 sene sonra yap bu işi yada ab ye girince yap bk gireriz ya neyse )
neyse:
şimdi bu konuda bilgisi olan muridlerden ricam beni bilgilendirirseniz sevinirimiyi geceler
not : derin konularda açmıştım ama anasayfada gözükmüyor ordaki konuyu silelim
http://yabancilar.iem.gov.tr/ikamet.html
-
hocam öncelikle hayırlı olsun
net bilgiyi yabancılar şubeden alman daha iyi ama evlendikten sonra vatandaşlık için başvuru yapması lazım ve başvuru içinde belli bir süre evli
olmanız gerekli diye biliyorum bence onuda bi araştır çünkü sen her ne kadar ingilterede evlenmiş olsanda yenge hala ingiliz olucak ve ceza
süresi değişmiycek
-
İstediğini içinde bulabilir misin bilmiyorum ama ilgili kanun şu (50 küsür sayfa):
-
hacı normalde de 5 yıldı diye biliyordum. pasaportun da kırmızı damga mı var? eğer öyleyse pasaportu değiştirse yeterli. pass numarası falan da değiştiği için ülkeye giriş yapabiliyor. ama sonradan bir şey çıkar mı bilmem...
attackatak tarafından 06/Kas/13 07:03 tarihinde düzenlenmiştir -
kaygusuz bunu yazdı
şimdi hatun geçen sene ceza almış 1 yıl yasaklanmış turkiyeye girişi
neyse ocakta doluyor cezası
lakin sağolsun abdullah gul nisan ayında bi kanuna imza attı yani 1 yıl oldu 5 yıl
böylelikle evliliğimizin içine etmiş oldu
neyse
şimdi niyetim ciddi
ocak ayında ingiltere leedse gideceğim
orda evlenirsem hatunun türkiyeye giriş yasağı ortadan kalkar mı ?
sonuçta benim eşim olacak bu konuda kanun ne diyor bişey bulamadım bu konu türk kanunlarına göre olduğu için elin englandı buna müdahale edemiyorkonsoloslukta çalışanlarda bi bok bilmediğini söylüyor
yarınn yabancı sube müdürlüğünü arayıp soracağım
ama abdullag gülün yaptığı bu katliamı asla ömrüm boyunca unutmayacağım(80 darbesinde ülkesinden kovulan yurttaşlardan farksız bir durum yaratmış oldu kendileri yani öyle bilip bilmeden noter gibi her önüne geleni imzalamasa birde beni mi buldu yani 2 sene sonra yap bu işi yada ab ye girince yap bk gireriz ya neyse )
neyse:
şimdi bu konuda bilgisi olan muridlerden ricam beni bilgilendirirseniz sevinirimiyi geceler
not : derin konularda açmıştım ama anasayfada gözükmüyor ordaki konuyu silelim
http://yabancilar.iem.gov.tr/ikamet.html
Buyuk olasilikla ulke guvenligi dusunulerek arttirilmistir o sure. 1 vatandas evlenecek diye kaldirmasini yada daha gec onaylamasini bekleyemezsin, "kaygusuz" kardes kusura bakma ama sacma dusunuyorsun.
Evliligin hayirli olur umarim. Yabanci bir bayan ile evlenmenin avantajlari, dezavantajlari, aileden veya cevreden gelen yada gelebilecek, olumlu veya olumsuz tepkileri de bi ara yazarsan cok sevinirim.
Giris yasaginin sebebi nedir_? (ozel bir soru, cevaplamazsan normal karsilarim)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
attackatak bunu yazdıhacı normalde de 5 yıldı diye biliyordum. pasaportun da kırmızı damga mı var? eğer öyleyse pasaportu değiştirse yeterli. pass numarası falan da değiştiği için ülkeye giriş yapabiliyor. ama sonradan bir şey çıkar mı bilmem...
bende kirmizi damga olayinin bu sekilde halledildigini duymustum.
VisualBoy tarafından 06/Kas/13 07:23 tarihinde düzenlenmiştir -
yabancıları aradım eğer evlenirsem eşim yeniden vize alması gerekiyormuş
beraber büyükelçinin yanında evlendiğimize sair belgeleri onaylayıp yeni vize alacak ve bundan sonrada benimle türkiyeye gelebilirmiş
yani evlenince sorun kalkıyor
yani abdullah gülün yasağını delmiş olduk yani yaSA masa trişka aşkımız bir numara mhahaha :) -
eger sinir disi edildiyse 5 yilada yukseldiyse bu sure zor hocam sen ingiltereye tasin en temizi