folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yabancı Bayanla Evlilikte Problem

Yabancı Bayanla Evlilikte Problem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

şimdi hatun geçen sene ceza almış 1 yıl yasaklanmış turkiyeye girişi
    neyse ocakta doluyor cezası
    lakin sağolsun abdullah gul nisan ayında bi kanuna imza attı yani 1 yıl oldu 5 yıl
    böylelikle evliliğimizin içine etmiş oldu
    neyse
    şimdi niyetim ciddi
    ocak ayında ingiltere leedse gideceğim
    orda evlenirsem hatunun türkiyeye giriş yasağı ortadan kalkar mı ?
    sonuçta benim eşim olacak bu konuda kanun ne diyor bişey bulamadım bu konu türk kanunlarına göre olduğu için elin englandı buna müdahale edemiyor

konsoloslukta çalışanlarda bi bok bilmediğini söylüyor

yarınn yabancı sube müdürlüğünü arayıp soracağım
    ama abdullag gülün yaptığı bu katliamı asla ömrüm boyunca unutmayacağım(80 darbesinde ülkesinden kovulan yurttaşlardan farksız bir durum yaratmış oldu kendileri yani öyle bilip bilmeden noter gibi her önüne geleni imzalamasa birde beni mi buldu yani 2 sene sonra yap bu işi yada ab ye girince yap bk gireriz ya neyse )
    neyse:
    şimdi bu konuda bilgisi olan muridlerden ricam beni bilgilendirirseniz sevinirim

iyi geceler

not : derin konularda açmıştım ama anasayfada gözükmüyor ordaki konuyu silelim

http://yabancilar.iem.gov.tr/ikamet.html

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek

hocam öncelikle hayırlı olsun 

net bilgiyi yabancılar şubeden alman daha iyi ama evlendikten sonra vatandaşlık için başvuru yapması lazım ve başvuru içinde belli bir süre evli

olmanız gerekli diye biliyorum bence onuda bi araştır çünkü sen her ne kadar ingilterede evlenmiş olsanda yenge hala ingiliz olucak ve ceza

süresi değişmiycek 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

İstediğini içinde bulabilir misin bilmiyorum ama ilgili kanun şu (50 küsür sayfa): 

http://dergiler.ankara.edu.tr/dergiler/38/1823/19216.pdf

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

hacı normalde de 5 yıldı diye biliyordum. pasaportun da kırmızı damga mı var? eğer öyleyse pasaportu değiştirse yeterli. pass numarası falan da değiştiği için ülkeye giriş yapabiliyor. ama sonradan bir şey çıkar mı bilmem...

attackatak tarafından 06/Kas/13 07:03 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

şimdi hatun geçen sene ceza almış 1 yıl yasaklanmış turkiyeye girişi
    neyse ocakta doluyor cezası
    lakin sağolsun abdullah gul nisan ayında bi kanuna imza attı yani 1 yıl oldu 5 yıl
    böylelikle evliliğimizin içine etmiş oldu
    neyse
    şimdi niyetim ciddi
    ocak ayında ingiltere leedse gideceğim
    orda evlenirsem hatunun türkiyeye giriş yasağı ortadan kalkar mı ?
    sonuçta benim eşim olacak bu konuda kanun ne diyor bişey bulamadım bu konu türk kanunlarına göre olduğu için elin englandı buna müdahale edemiyor

konsoloslukta çalışanlarda bi bok bilmediğini söylüyor

yarınn yabancı sube müdürlüğünü arayıp soracağım
    ama abdullag gülün yaptığı bu katliamı asla ömrüm boyunca unutmayacağım(80 darbesinde ülkesinden kovulan yurttaşlardan farksız bir durum yaratmış oldu kendileri yani öyle bilip bilmeden noter gibi her önüne geleni imzalamasa birde beni mi buldu yani 2 sene sonra yap bu işi yada ab ye girince yap bk gireriz ya neyse )
    neyse:
    şimdi bu konuda bilgisi olan muridlerden ricam beni bilgilendirirseniz sevinirim

iyi geceler

not : derin konularda açmıştım ama anasayfada gözükmüyor ordaki konuyu silelim

http://yabancilar.iem.gov.tr/ikamet.html

Buyuk olasilikla ulke guvenligi dusunulerek arttirilmistir o sure. 1 vatandas evlenecek diye kaldirmasini yada daha gec onaylamasini bekleyemezsin, "kaygusuz" kardes kusura bakma ama sacma dusunuyorsun.

Evliligin hayirli olur umarim. Yabanci bir bayan ile evlenmenin avantajlari, dezavantajlari, aileden veya cevreden gelen yada gelebilecek, olumlu veya olumsuz tepkileri de bi ara yazarsan cok sevinirim.

Giris yasaginin sebebi nedir_? (ozel bir soru, cevaplamazsan normal karsilarim)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

attackatak bunu yazdı

hacı normalde de 5 yıldı diye biliyordum. pasaportun da kırmızı damga mı var? eğer öyleyse pasaportu değiştirse yeterli. pass numarası falan da değiştiği için ülkeye giriş yapabiliyor. ama sonradan bir şey çıkar mı bilmem...

bende kirmizi damga olayinin bu sekilde halledildigini duymustum.

VisualBoy tarafından 06/Kas/13 07:23 tarihinde düzenlenmiştir

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yabancıları aradım eğer evlenirsem eşim yeniden vize alması gerekiyormuş
    beraber büyükelçinin yanında evlendiğimize sair belgeleri onaylayıp yeni vize alacak ve bundan sonrada benimle türkiyeye gelebilirmiş
    yani evlenince sorun kalkıyor
    yani abdullah gülün yasağını delmiş olduk yani yaSA masa trişka aşkımız bir numara mhahaha :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

eger sinir disi edildiyse 5 yilada yukseldiyse bu sure zor hocam sen ingiltereye tasin en temizi

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
Toplam Hit: 1185 Toplam Mesaj: 7