Yabancı Dil Bilen Müridlere İhtiyacım Var (Programım İçin Dil Desteği)
-
iyi geceler arkadaşlar..
Şuan yaptığım Proxy Checker bitmek üzere. Tahribat.Com için yaptım.. Adminler kabul ederlerse yayınlarlar neyse şimdi bu programa dil desteği koymak istiyorum..
İngilizce de sorun yok da diğer diller gerekli... Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca v.s. ... Eğer aranızda bu dilleri bilen arkadaşlar varsa bana yardım ederlerse sevinirim..
türkçe dil desteği burda.. bunu çevirin.. & işareti önemli değil es geçin ama numaraları sakın karıştırmayın :)
http://www.sendspace.com/file/1vm9hd -
ilgin için teşekkürler hoca..
mavibere arkadaşımız almanca işini üstlendi sağolsun.. eğer olursa senle de iletişim kurarırız.. şuan türkçe dil dosyasını oluşturuyorum... ya fazla birşey yok, toplam 30 satırlık (genelde bir veya iki kelime) birşey..
-
kız arkadaşım doğma büyüme almanya..türkçeden iyi biliyor..Şu an Fransada olan bir arkadaşım var iyi biliyor..msn adresim sende vardı..engellememişsen:P bu iki dil için yardım edebilirim sana..
-
hımmm fransızca güzel olur :)
msn sanırım engellenmiş.. valla mail den çıkaramadığımı direk engelliyorum.. iki msn kullanıyorum ikiside doldu.O yüzden aklımda kalmayanları siliyorum, kusura bakma..
msn ni tekrar ver ekleyeyim hoca -
türkçe dil dosyasını bitirdim.. öğlen ingilizcesini yaparım ben..
eğer farklı dil bilen arkadaşlarımız varsa yardım etsin..
http://www.sendspace.com/file/1vm9hd
bunu notepadde açıp türkçelerini bildiğiniz dile çevirirseniz sevinirim
açtığınızda
001 Hazır Liste Seç
002 Listeye &Ekle
003 &Tara
004 Seçili Proxyi &Kullan
005 &Dil Seçenekleri
006 &Hakkında
......
diye gider, burdaki & işaretini koymanıza gerek yok..
Yardımlarınızı bekliyorum -
muslumzongur@hotmail.com adresim bu hocam..
istersen hollandaca da ekliyelim:) -
walla onun adı hollandaca değil flemençe babam hollandada kalmış belki çevirebilirim msnimi biliyorsun ertan hoca:D
-
delichoban: yüzümüze vurma m.k nerden biliyim flemenkce oldugunu..sadece bi arkadaş hollanda da ondan şey ettirmiştim..neyse hocam..istersen bende kürtçeye cevireyim..:)
-
tamam hocalar flemenkçe de koyarız.. Kürtçeye gerek duymuyorum açıkçası.. Eğer olsaydı bende yapardım,çat pat biliyoruz :)
Valla dil dosyasını upload ettim, el atın
Gerçi sitede kimse yok ama -
Ne demek kimse yok? Ben kimse miyim şimdi :D
Toplam Hit: 1892 Toplam Mesaj: 10