Yabancı Dil Bilen Ünlüler
-
Bugün mynette gezerken alttaki linkini verdiğim haber dikkatimi çekti.Bakıyorumda yabancı dil bilen ünlülerin çoğu italyanca fransızca almanca biliyorlar bunun yanında flemenkçe ve flamanca var dikkat ettimde ünlü olanların hepsi italyan yada fransız lisesi mezunu ve burdan öğrenmişler.
Bir çoğuda yurt dışında yaşayıp sonradan türkiyeye döndükleri için yabancı dilleri gelişmiş..
İngilizceyide bu dillerin yanında şakır şakır konuşuyorlar..
Biz ise ingilizce kursuna gidip iki kelime öğrenicez diye bir taraflarımızı yırtalım..
Eğitim sistemimizde büyük bir eksiklik var sanırsam..
Özel okullara gitmeyenlerin ingilizceyi bir dönemlik kurs ile şakır şakır konuşması bariz az bir şans
E peki napıcaz bu konuda
Bu arada link ;http://haber.mynet.com/unluler-hangi-dilleri-konusuyor-657968-foto-analiz/
-
farkettiysen gösterdiğin ünlülerin çoğu hep işini iyi yapan saygı duyduğumuz ünlülerden. Ben şaşırmadım doğrusu, zaten çoğu aileden dolayı öğrenebilmiş o dilleri çabalaya çabalaya kendi başlarına öğrenmemişler ya orada büyümüş ya da lisesine gitmiş.
XpertVision tarafından 23/Eki/12 15:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Tüm ünlüler yok fotoğraflarda..Serdar Ortaç da akıcı ingilizce konuşabiliyor.Şarkılarından biliyoruz :)