folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yabancı Dil Bilen Ünlüler

Yabancı Dil Bilen Ünlüler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

Bugün mynette gezerken alttaki linkini verdiğim haber dikkatimi çekti.Bakıyorumda yabancı dil bilen ünlülerin çoğu italyanca fransızca almanca biliyorlar bunun  yanında flemenkçe ve flamanca var dikkat ettimde ünlü olanların hepsi italyan yada fransız lisesi mezunu ve burdan öğrenmişler.

Bir çoğuda yurt dışında yaşayıp sonradan türkiyeye döndükleri için yabancı dilleri gelişmiş..

İngilizceyide bu dillerin yanında şakır şakır konuşuyorlar..

Biz ise ingilizce kursuna gidip iki kelime öğrenicez diye bir taraflarımızı yırtalım..

Eğitim sistemimizde büyük bir eksiklik var sanırsam..

Özel okullara gitmeyenlerin ingilizceyi bir dönemlik kurs ile şakır şakır konuşması bariz az bir şans

E peki napıcaz bu konuda

Bu arada link ;http://haber.mynet.com/unluler-hangi-dilleri-konusuyor-657968-foto-analiz/

THE BeYaZ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

farkettiysen gösterdiğin ünlülerin çoğu hep işini iyi yapan saygı duyduğumuz ünlülerden. Ben şaşırmadım doğrusu, zaten çoğu aileden dolayı öğrenebilmiş o dilleri çabalaya çabalaya kendi başlarına öğrenmemişler ya orada büyümüş ya da lisesine gitmiş.

XpertVision tarafından 23/Eki/12 15:35 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Tüm ünlüler yok fotoğraflarda..Serdar Ortaç da akıcı ingilizce konuşabiliyor.Şarkılarından biliyoruz :)

Toplam Hit: 944 Toplam Mesaj: 3