Yabancı Firma Bilgileri
-
Günaydın beyler,
Uluslararası ticaret amacıyla yabancı firmaların liste veya bilgilerine ihtiyacımız var. Temin edebilmemin bir yolu var mı? Örneğin bildiğiniz bir ya da bikaç internet sitesi yoluyla?
örnek: alibaba.com
Firmaların, enerji sektöründe olması ve Orta Asya ve Afrika ülkeleri tercih sebebidir. (Kazakistan, Türkm, Özb, Irak, İran, Suriye, Tunus, Cezayir, vs.vs.vs.)
Yardımlarınızı bekliyorum.
Bu arada : (Alibaba.com, yüzde 90ı çin firmalarından oluşan çinlilerin açmış olduğu bi site. Bana şu an için pek bi faydası yok.)
-
buyur dostum,
hazine müstesarliginin sürekli güncelledigi bir liste var, yabanci sermayali sirketler felan fistan.
icerigi hep yabanci firmalardir. bunlar tabi türkiye kuruluslu ama bu baglantilardan yola cikarak belki isine yarayabilir.
30.06.2010 Tarihi İtibariyle Türkiye'de Faaliyette Bulunan Yabancı Sermayeli Firmalar Listesi
-
hoovers.com, genel endustri icinde firstresearch.com
-
teşşekkür ettim. daha başka var mı bilen?
-
Hocam o işin daha kolayı var çalışmak istediğin ülkenin elçiliğine konsolosluğuna vs işte her neyse ona durumu izah eden bir mail at... bu söylediklerinin çoğu 3. dünya ülkeleri oldukları için ülkelerine yatırım yapacağını düşünürlerse sana yardımcı olurlar... hatta bu ülkelerle nasıl daha kolay iş yapacağını bile açıklarlar ücretsiz danışmanlık hizmeti sağlarlar ayrıca sağlam firmaları öğrenmiş olursun... Alibaba gibi sitelerde kimin ne olduğu her zaman belli olmuyor tamam genelde kaliteli firmalar oluyorlar ama bazen sakatlık yapanlarda kendi yorumlarını başka paravan firmalar aracılığı ile iyi gösterip kazık atma yolunu seçiyorlar.