Yabancı Lokasyon Ve Cloudflare Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar, yabancı lokasyonlu bir hosting kiralıyorum ancak kafamda soru işaretleri var site Türkçe olacak, seo açısından sorun olur mu? Bir de lokasyon farklılığı site hızını önemli ölçüde düşürürmü? Son olarak bunları aşmak için cloudflare kullanılabilir mi? Cloudflare'nin ne gibi eksileri olur? Teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    4Senarist bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar, yabancı lokasyonlu bir hosting kiralıyorum ancak kafamda soru işaretleri var site Türkçe olacak, seo açısından sorun olur mu? Bir de lokasyon farklılığı site hızını önemli ölçüde düşürürmü? Son olarak bunları aşmak için cloudflare kullanılabilir mi? Cloudflare'nin ne gibi eksileri olur? Teşekkürler.

Cloudflare adsense gelirini etkileyebilir ayrıca senin siteni ön belleğe alacağından daha hızlı açılır

Aress tarafından 05/Ağu/15 12:53 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    Aress bunu yazdı
    4Senarist bunu yazdı

Cloudflare adsense gelirini etkileyebilir ayrıca senin siteni ön belleğe alacağından daha hızlı açılır

evet hocam hız açısından etkisini başka bir sitemde gördüm o yüzden istiyorum kullanmayı ancak eksilerinide tam öğrenmek istiyorum siteye giren hitin bir çoğunu göstermiyormuş reklam gelirlerini etkiliyormuş fln bir çok yerde bahsedilen şeyler doğrumudur acaba

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    4Senarist bunu yazdı
    Aress bunu yazdı
    4Senarist bunu yazdı

evet hocam hız açısından etkisini başka bir sitemde gördüm o yüzden istiyorum kullanmayı ancak eksilerinide tam öğrenmek istiyorum siteye giren hitin bir çoğunu göstermiyormuş reklam gelirlerini etkiliyormuş fln bir çok yerde bahsedilen şeyler doğrumudur acaba

Kendi server ıp sinden geçiş yaptırdığı için reklam gelirlerin daha az oluyor

Toplam Hit: 622 Toplam Mesaj: 4
cloudflare ve yabancı lokasyon