folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yabancı Menşeili Ucuz Zippo Nerden Alırım (Free Shiping Mümkünse)

Yabancı Menşeili Ucuz Zippo Nerden Alırım (Free Shiping Mümkünse)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba , zippo alım satım işine girişmek istiyorum tekrar. Çalıştığım şirkette lazer baskı cihazı var zipponun üstüne lazerle özel tasarım baskı yapıp satmayı düşünüyorum. Eskiden Ebay den 16- 17 dolara güzel zippolar alırken şimdi bulamıyorum , hangi sitelerde vardır?

Not: Zippo orjinal olmalıdır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dragoonx
    dragoonx's avatar
    Erkek

Hocam ilginizi çekerse:

http://www.dx.com/p/genuine-zippo-oil-lighter-19474#.U3zHbPl_shY

B
    enzer zippo ürünleri:

http://www.dx.com/c/hobbies-toys-899/lighters-809/oil-lighters-859

"Ölüler için üzülme Harry, yaşayanlar için üzül. Her şeyden önce de Türkiye'de yaşayanlar için..." -Albus Dumbledore
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

sabah yazdım uzun uzun ama ip değişti yollayamadım .

şimdi hocam USA dışından öyle ucuza zippo zor bulursun. free shippin olayı çine has bişe hemen hemen kargo öderim dersen USA den 10 zippo için ortalaman 50$ kargo ödersin - 10 tane zippo bile şuan gümrükte takılırken daha fazlasının takılmaması hele USA den gelirken büyük şans olur (ama takılmaz demek değil bi keresinde 20küsür zippo takılmadan gelmişti.) -

yok illa free shipping dersen o kadar aramamıza rağmen dx dışında bulamadık orasıda freeshippingi çıkarıyor zaten fiyatları ile

edit: +10$ seviyesinden aldığın zippo sanmıyorumki sahte olsun . tabi ejdarha kaplamaları kastetmiyorum

edit2: ebayda bulamamanda senden değildir, çoğu satıcı TR alıcılarından yaşadığı sıkıntılardan ötürü satış yapmıyor.

mesela zippoyu aldın  , gümrükten alamadın ve mal geri gitti.paypala itiraz çektiğinde paypal 50$lık kargoyu satıcaya sokuyor. adam zaten sana 10 zippo satınca 10-15$ kar edicekti, bırak karı 50$ içeri girdi.. 

piradomim tarafından 21/May/14 20:23 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 867 Toplam Mesaj: 3