folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yabancı Şarkıcıların Diskografi Bilgilerini Bulabileceğim Siteler?

Yabancı Şarkıcıların Diskografi Bilgilerini Bulabileceğim Siteler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

Başlıktan da anlaşılacağı üzere müzik arşivi yapıyorum. Oldukça kapsamlı bir arşiv yaptığımdan dolayı (parçaya ait tüm veriler albüm kapakları şarkı sözleri vb) istediğim sanatçıların full diskografilerine ihtiyacım var. wikipedia dan takip ediyordum ancak ne yazıkki bir çok hata ve eksik veriyle karşılaştım. bana öyle bir site verinki müzik dünyasının databasei olsun adeta eksiksiz tüm verileri bulabileyim :| (download açısından sormuyorum o iş kolay)

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

pesimistzombie bunu yazdı:
    -----------------------------

Başlıktan da anlaşılacağı üzere müzik arşivi yapıyorum. Oldukça kapsamlı bir arşiv yaptığımdan dolayı (parçaya ait tüm veriler albüm kapakları şarkı sözleri vb) istediğim sanatçıların full diskografilerine ihtiyacım var. wikipedia dan takip ediyordum ancak ne yazıkki bir çok hata ve eksik veriyle karşılaştım. bana öyle bir site verinki müzik dünyasının databasei olsun adeta eksiksiz tüm verileri bulabileyim :| (download açısından sormuyorum o iş kolay)

-----------------------------

Öyle bir dünya varsa bana da yolla kardeş :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

torrentz.com

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

bu arşivi bir gün paylaşacağın için tahribat olarak şimdiden çok teşekkür ederiz (:

Toplam Hit: 1173 Toplam Mesaj: 4