Yabancılara Gayrimenkul Satışı
-
SaNaL_AjaN tarafından 15/Mar/16 21:42 tarihinde düzenlenmiştirSelamlar arkadaşlar.Ben uzun yıllar turizimde çalıştım ve bir o kadar otelde çalışan esnaf arkadaşlarım var.Ben Antalya'da şu an emlak danışmanlığı yapıyorum fakat yurtdışı satışı için açılmak istiyorum.Reklam vb konularda neler yapabilirim.İlk etapta aklıma gelenler;Aldığım katalogları çalışan arkadaşlara vererek oradan bir şeyler yakalamak istiyorum.Az önce aklıma gelen bir husus'da ise;Bir cd hazırlamak ve içerisinde diyelimki Alanya yı anlatan video olacak hemen sonrası Alanya projeleri gelecek.Kemer bölgesini anlatacak video sonrasında o bölgedeki projeler olacak.Sonunda beni arayabileceği bir mail ve telefon numarası olacak.Sizce neler yapabilirim her tür fikire açığım hepinize iyi çalışmalar. -
SaNaL_AjaN bunu yazdıSelamlar arkadaşlar.Ben uzun yıllar turizimde çalıştım ve bir o kadar otelde çalışan esnaf arkadaşlarım var.Ben Antalya'da şu an emlak danışmanlığı yapıyorum fakat yurtdışı satışı için açılmak istiyorum.Reklam vb konularda neler yapabilirim.İlk etapta aklıma gelenler;Aldığım katalogları çalışan arkadaşlara vererek oradan bir şeyler yakalamak istiyorum.Az önce aklıma gelen bir husus'da ise;Bir cd hazırlamak ve içerisinde diyelimki Alanya yı anlatan video olacak hemen sonrası Alanya projeleri gelecek.Kemer bölgesini anlatacak video sonrasında o bölgedeki projeler olacak.Sonunda beni arayabileceği bir mail ve telefon numarası olacak.Sizce neler yapabilirim her tür fikire açığım hepinize iyi çalışmalar.
kosgeb kayıtlıysan fuarlara gıt tanıtım yap.
guzel bır blog sıtesı yap ıngılızce rusca arapça gercı araplar yok oralara gelen
bır de yabancı dıl desteklı sıte yap .
lokasyon bazlı google reklamı ver ama butceyi yüksek tut
-
Fuara gelenler yerli olacağı için benim için pek uygun olmayabilir.Fakat google reklamları ve blog sitesi güzel fikir.İlk etapta güzel bir blog sitesi hazırlayarak başlayabilrim.İçerik olayı kolay dil hiç problem değil:Her dilden tercümanlarımız var.Resimleri onların yapacağı projelerden vereceğim için profesyonel çekimler olacak o açıdan işim çok kolay.Küçük bir hediye paketi yapmayı düşünüyorum.İçerisinde en tanıtım cd,kartvizit,kartpostal,Türkiyeden ev alan mutlu müşteriler ve onların referans numaraları :)
-
Hocam firma sahiplerini arastir veya ust duzey yoneticileri ucak bileti gonder adami getir turkiyeye sat evi geri gonder. Emrivaki yani))) ama bu sekilde devremulk satisi yapan cok insan var buda dip not.
-
Hocam şöyle ben devremülk satışı yapmıyorum aslında.Adamlar Türkiye ye tatile geliyor seviyor beğeniyor katalogları gösteriyor arkadaşlarım beğeniyor ve ev satın almak istiyorlar.O bahsettiğin olayı bende düşündüm hocam hem beni aşan konular hem benim müşterim zaten Türkiye'de olacağı için zahmete gerek kalmıyor.Zaten Otelde tatilini yapyorlar.Bir kaç saatini bana ayırır yemeğini ısmarlar göndeririz o problem olmaz.Birde giderken küçük hediye kutusu gibi bir şey armağan etmek istiyrum.Türkiye'ye gelen müşteriler en az 2 defa geliyor genelde o açıdan bu sene görüp beğendikten sonra diğer geldiğinde satın almayada gelebilir.Çünkü benim bahsettiğim oteller binlerce kişi geliyor illaki çıkacaktır içlerinden birileri
-
Hocam kafani bulandirmak isten sogutmak gibi olmasin ama eger avrupaya calismiyorsan senin is zor gibi. Avrupadaki adamida ikna etmek bilmiyorum nasil olur ancak bilgim pek olmasada bu tarz insanlar genelde kendi derneklerinden veya konsolosluklarinin danismanlik adi altinda verdikleri hizmet yuzunden pek yanasmiyorlar tabiki bu benim slav irklari icin soyledigim mesela antalyada 30bin e yakin slav irki vatandasi var ve adamlar iyi organizeler.
Bence pzarlama yapmak istedigin irki iyi analiz et ve tek bir ulke vatandaslarina calis
-
ayhun bunu yazdı
Hocam kafani bulandirmak isten sogutmak gibi olmasin ama eger avrupaya calismiyorsan senin is zor gibi. Avrupadaki adamida ikna etmek bilmiyorum nasil olur ancak bilgim pek olmasada bu tarz insanlar genelde kendi derneklerinden veya konsolosluklarinin danismanlik adi altinda verdikleri hizmet yuzunden pek yanasmiyorlar tabiki bu benim slav irklari icin soyledigim mesela antalyada 30bin e yakin slav irki vatandasi var ve adamlar iyi organizeler.
Bence pzarlama yapmak istedigin irki iyi analiz et ve tek bir ulke vatandaslarina calis
Antalya'da 100 yabancı varsa 60 70 tanesi rus yada rusça konuşan gerisi Avrupalı oluyor diyebilirim.Ben spa sektöründe çalıştım orada bize çok güveniyorlardı.Çünkü bizim programlarımız 1000 2.000 euro luk masajlar satıyorduk(paket program olarak) güven konusunda sıkıntı yaşayacağımızı pek düşünmüyorum.Çünkü o kişiler yıllardır aynı otelde de çalıştğı için müşteriler de sabit aynı otele gelir genelde (Almanlar) bizimkilerden başka pek güvenecek kimseleri yok diyebilirirm.Yurt dışı organizasyon olayına gelirsek o konuda da araştırma aşamasındayım.Bir abim bir partide üst düzey yönetici ve o bölgede çok tanınan birisi(Almanyada).Slav lar hakkında pek bilgim olmadığı için bir şey diyemem ama ruslar ve almanları iyi tanıyrum diyebilirim.
Edit: Türkiye'de evi olupta satmak isteyen yabancılar olduğu zaman onlara da yardımcı olacağız elbette.
SaNaL_AjaN tarafından 15/Mar/16 22:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Güncel o_O