folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yabancılarla Konuşarak İngilizce Geliştirmek [ Öneri-Yardım ]

Yabancılarla Konuşarak İngilizce Geliştirmek [ Öneri-Yardım ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ben birileriyle yazılı olarak  anlasıyorum.Ama ağızla konusmam cok kötü yani bir yabancının sölediğini kolay kolay anlayamıyorum.Simdi benim bunu geliştirmek için speaking yapmam yani ağızla konusmam lazım.Bana öneriler verin ( Altyazılı ing film,kurs,yabancı sarkı haric ).

Bizim hoca dedi ki kurslar var orda amerikadan gelen kisiler var onlarla konusuyorsun falan bunu 2. planda tutuyorum.Bide hoca dedi ki festivaller yazın sağda solda oralarda tercümanlık yapabilirsin turist kafileleri geliyor falan dedi. Bunun için belediyede sınava giriceksin falan dedi.Bende böle bişey düşünüyorum napabilirim ?  Yani taksimde bir ara ücretsiz rehberlik falan yapmayı düşündüm ama yanımda biri olmadıgı için o işde öle kaldı.Benim ing. su gibi öğrenmem lazım.Sonra ispanyolcaya geçicem.Evet napabilirim müridcanlar :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    Gel yazın beraber Alanya'ya gidelim ben gittiğimde baya bi ilerletmiştim konuşmamı :) Şimdi daha fazlasını öğrendim turistik bir yere gidip geliştirmeyi düşnüyorum. :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

ozAnkaraguclu bunu yazdı:
    -----------------------------
    Gel yazın beraber Alanya'ya gidelim ben gittiğimde baya bi ilerletmiştim konuşmamı :) Şimdi daha fazlasını öğrendim turistik bir yere gidip geliştirmeyi düşnüyorum. :)

Aslında fena fikir değil.Ama ordaki krolar kızları tavlamak için hep yanlarına gittiğinden bizide öle sanar pas atmazlar gibime geliyor :D

Aslında yurtdısı yapmak lazım. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    önümüzdeki yaz stajı avrupada yapmayı düşünüyorum :D gelirsen beraber takılırız hem bende sıkılmam sayende :F

Orman Mühendisi //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ailen de ingilizcesi iyi olan varsa onla bol bol takıl..

Türkçe bir şey sordugu zaman ingilizce cevap ver.

Ek olarak,

Bol bol yabancı dizi ve film izle. Orjinal dilinde.. Türkçe Dublaj bi şey izleme..

ben rahat 1.5-2 senedir dublaj bi şey izlemedim...Aksan da acaip işe yarıyor.

Bilmediğin kelimeleri falan da öğrenebiliyorsun..Hem ordaki konusmaları iyi kavrarsan biri biriyle ingilizce konuşurken yabancı gelmez..Rahat rahat kavrarsın cümleleri falan..

hatta sen english time a git en iyisi.. öğrencilere falan indirimde yaparlar. git görüş herhangi bir kursla.

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

ozAnkaraguclu bunu yazdı:

Aslında fena fikir değil.Ama ordaki krolar kızları tavlamak için hep yanlarına gittiğinden bizide öle sanar pas atmazlar gibime geliyor :D

Aslında yurtdısı yapmak lazım. 

4 Yıllık bi üniversite kazan work and travel yap. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Audio book lar indir..Biraz hızlı konuşuyorlar ama iyidir.. yada radyo serileri dinliyebilirsin..

yok konuşacam ben diyorsan http://www.mylanguageexchange.com/VoiceChat.asp..

oda olmadı istiklalde emin önünde turist kovala.. biraz mekan tarihi ezberle haftasonları bol bol anlat onlara çorba parasına...

"Less is More"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

www.interpals.net profil aç. profiline ingilizce speaking yapacak arkadaşlar aradığını yaz.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T-Bag
    T-Bag's avatar
    Erkek
    English Time git speaking derslerine gir

Oyun yeni başlıyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek
    Yurt dışı eğitim programını tavsiye ederim arkadaş. Özellikle Erasmus diye bir şey var o iyi. Ben 6 ay Ürdün de kaldım takılmadan ingilizce konuşabiliyorum. Arap ülkesinde ne alaka diyebilirsin:D ama onlar kendi memlketlerini ''Jordan'' diye söylüyorlar yani aralarında gizli birşey varsa Arapça kullanıyorlar. Work & travel i tavsiye etmiyorum. Work ten Travel a zaman kalmıyor. İspanyolca da iyi seçim. ABD de bi arkadaş vardı bazı yerlerde sırf ''Hispanic''ler var dedi. Ekonomik olarakta güçleniyorlar ha.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
Toplam Hit: 1427 Toplam Mesaj: 10