Yaff Su Oyunu Cözemedim Bi Yardım Abilerim :D
-
http://www.oynasen.net/oyun-15-432-Ciplak_Sinav.html
hangi tuslarla oynanıo nasıl oynanıo yasmıo siz bi bakın ogrenirsenis bi sahmet paylasın
-
Moon_Shine bunu yazdı:
-----------------------------kizin goguslerine tikliyabiliyorsun sadece?..
-----------------------------
ya maksat kısı soycasda xD işte ilk bastan ayakkabılarından baslıomus soymak ....onuda ben yapamadım -
yaff yoqmu su hatun u soyacak nuri alçonun eserlerinden :d bu sitede herşey warr yaa bi nuri alcomus yoqq onuda cıkartcass...
-
boynundaki kurdalya var sol tarafındna başla
sonra gömlek düğmelerini bir bir çöz
sonra süteyinin askılarını indir
olayı bitir :D
-
helal be pusat örnek alınn adam nuri alço abimizin flimlerinden taktikleri kapmış böle +18 oyunların hepsini çözer:Dpusat +18 oyunnarı bundan sonra sana sorcam bi mahsuru yoq deme :D
-
dj_hacker bunu yazdı:
-----------------------------helal be pusat örnek alınn adam nuri alço abimizin flimlerinden taktikleri kapmış böle +18 oyunların hepsini çözer:Dpusat +18 oyunnarı bundan sonra sana sorcam bi mahsuru yoq deme :D
-----------------------------bi mahsuru yok kardeş sorabilirsin her işte kralız sana bu işin raconunu öğretecem
-
selim_pusat bunu yazdı:
-----------------------------dj_hacker bunu yazdı:
-----------------------------helal be pusat örnek alınn adam nuri alço abimizin flimlerinden taktikleri kapmış böle +18 oyunların hepsini çözer:Dpusat +18 oyunnarı bundan sonra sana sorcam bi mahsuru yoq deme :D
-----------------------------bi mahsuru yok kardeş sorabilirsin her işte kralız sana bu işin raconunu öğretecem
hayttt :D -
Ön düğmesini açabildim kız gösterip vermeyenlerden :D
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------Ön düğmesini açabildim kız gösterip vermeyenlerden :D
aynen aynen bu kıslardan hayır beklemiom :Dboynundaki kurdeleyi tıqla soldan tıkla ama oki sonna dügmeleri aç teker sonna baq çorbana işte :D
hatun güsel inlio,