Yağmurlu Zemin Yapımı
-
Son Hali ;
Yağmurlu bi sahne yapıcağınız zaman kullanılcak kaplama tekniği gösterdim :W adam oln ln :W
http://www.youtube.com/watch?v=10L0CoQFgqY -
güzel
-
asfalt zemin çok iyi olmuş hocam. fakat duvar olmamış gibi :) biraz daha farklı bişey yapılabilir.
-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------
asfalt zemin çok iyi olmuş hocam. fakat duvar olmamış gibi :) biraz daha farklı bişey yapılabilir.
Hocam burda çalışmayı sergilemiyorum ki :W sizin için program anlatımı yapıyorum :W -
inception bunu yazdı:
interfector bunu yazdı:
Hocam burda çalışmayı sergilemiyorum ki :W sizin için program anlatımı yapıyorum :W
-----------------------------anladım hocam biraz geç oldu ama :D jetonun düşmesi biraz zaman aldı :P teşekkür ediyorum paylaşım için :)
-
interfector bunu yazdı:
inception bunu yazdı:
interfector bunu yazdı:
Hocam burda çalışmayı sergilemiyorum ki :W sizin için program anlatımı yapıyorum :W
-----------------------------anladım hocam biraz geç oldu ama :D jetonun düşmesi biraz zaman aldı :P teşekkür ediyorum paylaşım için :)
;D