Yağmuru İzlemeyin ! / Korku İçerir

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Nisan/2007
    Erkek

    Her zaman yağmur yağıyor. Her zaman karanlık var. Ama bu gece çok ayrı bir karanlık vardı. Bu gece gökyüzünde ay yok, çok sakin ve sessiz bir gece geçiyordu. Köpekler havlıyor. Yağmur hızlanıyordu.

     

    Balkondan yağmuru izlemek sevdiğim aktivitelerden biridir. O sakinlik ve dinginlik hep bana huzur vermişti. Yağmuru izlemek için balkona çıktım. Balkon camlıydı, bu sayede balkon o kadar da soğuk değildi. Balkonda bir süre oturdum. Camlar buğulanmaya başladı. Dışarıyı göremiyordum. İçeriye girmek istiyordum.

     

    “Lanet olası kapı açılsana !” Ne olduğu belirsiz bir sebepten dolayı kapı kilitlenmişti. Ara sıra böyle oluyordu. Alışmıştım. Biraz uğraşırsam açılacağına inanıyordum.

     

    “Hay senin gibi kapının...” Açamadım. İçeriden açmaları için cama vurmaya başladım. Ama kimsenin duyduğu yoktu. Evde ailemle birlikte yaşıyorum. İçeride televizyonun sesinden mi bilmiyorum ama kimse beni duymuyordu. Odamın kapısından birinin girdiğini farkettim. Kapıya doğru yaklaştıkça yüzü seçilmeye başlıyordu. Babama benziyor ama babam değildi. Tam camın önüne geldiğinde içimi inanılmaz bir korku kapladı. Bembeyaz olmuştum. Korkudan titriyordum. Bağırmak istiyordum ama bağıramıyordum. Geri geri giderek camdan uzaklaşırken arkamda birden bir nefes hissettim. Kıpkırmızı gözlü bir insan bana gülümseyerek bakıyordu. Korkudan dizlerimin bağı çözüldü, dizlerimin üstüne yere çöktüm. Konuşmaya başladı, sesi çok boğuk ve ürkütücüydü.

     

    “Her yağmur yağdığında bizlerden bir grup dünyaya iner. Yağmuru izleyenlerden bazı şanslılar seçeriz. Bu kağıdı al ve yaşadıklarını, söyleyeceklerimi birebir not et”

     

    İşte bu yazı sizlere bu sayede ulaştı. Ellerim korkudan titriyor, yazım pek okunaklı olmuyor. Belki de yazdığım son metin. Ailem ve sevgilim, sizler hayatımda en çok değer verdiğim insanlarsınız.

     

    “Bir dönemden itibaren yağmuru izlemeniz sizin için uğursuzluk ve ölümden başka birşey getirmeyecektir. Yağmuru izlemeyin. Yağmurun cinleri... -Bu kısım okunamadı- kadar yakın.”

     

    26 Eylül 2011

     

     

    Yukarıda geçen metin, 26 Eylül gecesi, yağmurlu bir havada balkondan atlayarak intihar eden 19 yaşındaki B.H'nin cebinde bulunmuştur. Ailesi bu metini ne kadar gizli tutmak istese de evlerinde 28 Eylül'de çıkan yangından kalan tek nesne olması bunu zorlaştırmış, bir şekilde metin her yere yayılmayı başarmıştır.

     

    B.H, 26 Eylül gecesi intihar etti.

    H. ailesi ise 28 Eylül gecesi yanarak bu dünyayı terk ettiler.

     

    Can sıkıntısından yazdım. İlk korku tarzı hikayem

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xbrite
    xbrite's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Aralık/2009
    Erkek

    XanTos bunu yazdı:
    -----------------------------

    Can sıkıntısından yazdım. İlk korku tarzı hikaye

    -----------------------------

    devam hoca ben yedim valla :)


    Hakikat ve Sadakat
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Nisan/2007
    Erkek

    Ufak bir sosyal deneye başladım internet üzerinden :D Boş vakitlerimde korku tarzı birşeyler yazmaya çalışacağım, sırf senin için :D

Toplam Hit: 937 Toplam Mesaj: 3