Yağsız Kontak Sprey Fana Sıkılır Mı ?
-
arkadaslar hp g6 bıos guncellemesınden sonra hafıf seslı calsımaya basladı.sanırım tozdan topraktan fan bıraz pıslendı o yuzden daha erken devreye gırıyor artık.sımdı elektrıklı supırgeyle cekmek yerıne kontak spreyı sıksam ıse yarar mı ? Yagsız aldım cunku yaglı olursa tozu cekebılır dıye dusundum. Servıse gondrın demeyın 3 aylık alet servıse gıdıp bok olsun ıstemem bır de baska alet yok o yuzden bılgısayarsız kalamayız
-
cevabını vermişsin daha ne soruyosun onu anlamadım :)
-
yani kasanın ıcı acılmadan kontak sprey sıkılır mı onusormak ıstedım hocam
-
power fanına sıkarsında işlemci fanına ve ekran kartı fanına kasa acılmadan sıkamazsın
-
sıkma boşuna git motor tamircisinden hava tabancası ile içine hava sık ondan sonra yağlı olandan sık
yoksa bir işe yaramaz
var olan yağıda alır götürr
-
kasayı açamıyorsan süpürge iş görür ama nasıl görür
önce süpürgenin en dar agızlı ucunu takıyosun.
pc nin alt tarafında hava alan yeri köşelerden bantlayarak daralt
yan tarafta kalan hava alma mazgallarını bant yapıstırarak daraltarak bütün kısımlara uygula
bunları yapınca emme kuvveti artar daha iyi çekersin tozu.
ama en güzeli kasayı açmak tabi :D
son olarak sıvı mıvı sıkma bence
-
değerli arkadaşım ben sana tecrübeyle sabit bi taktik söyleyim bunla ilgili bi oto boyacısına falan git onlarda basınçlı hava var rica et bi güzel temizle içinde ne var ne yoksa temizler.şimdi senin sıkacağın sprey sonuçta sıvı bişey değilmi zarar vermesin bide aletine o açıdan düşündünüzmü.ben asus uma öyle dediğim gibi yaptım derdi tasası kalmadı