Yahoo Mail-Mesenger Genel Sorunu.. Galiba!!
-
arkadaşlar bu yahoo ne dandikleşti ya ne messengere giriyor ne mail hesabına arasıra bole yapıyodu ama bu aralar sıklaştı ıyıce. zarar falan ettiği soleniyodu onla alakası olamaz heralde dimi.
ben istanbuldayım bir iki kişiye daha sordum aynı seyi soledi bide hatalı kullanıcı adı falan diyo noluyo bilen varmı yahoo batıyormu acaba... -
yahoo messenger mi kullanıyorsun yoksa msn messenger mi? Eğer yahoo kullanıyorsan sözüm yok..
-
ertan kardeş yazılarını begenıyle okumaktayım .:)
yahoo ya gelince msnde kullanıyorum ama hatun sadece yahooda oldugundan mecburen işte ama su var kullanıdım 4-5 aydır sesli ve goruntulu sohbeti msn den daha iyi 1,5 saat oldu hala girmiyo ne olabilr. -
hocam yahooyu az kuulanndım hemen bıraktım.
şimdilik en iyisi msn -
andidit hoca şimdi şöyle yap, bildiğin gibi yahoo yu msn de de kullanabilirsin, hatununua söyle o da msn kullansın :) yahoo sorunu hakkında zerre kadar bilgim yok, yeni sürümünü yükle diyebilirm en fazla..
-
arkadaşlar ben anlatamdım galiba ya yahoo mail-messenger yazdım yani hem yahoadaki mail hesabıma hemde yahoo messengere giremiyorum başka bir hesap aldım ondada aynı şeyi yapıyor msn messengerla ilgili sorunum yok
-
ertan soyle bişi de var o başka ulkeden giriyor onda sorun yok e messenger bilmmem ne her haltı denedim olmuyo galiba tr.mail.yahoo.com sizlere omur gibi siz falan yapmadınız dimi :)) ben anlamam da hackten mek ten oyuzden dedim.:)
-
valla hoca google da aratırım, yahoo messenger sorun diye ordaki forumda olan yazılıarı okurum, belki bir yararı olur,hiç kullanmadığım için bir fikrim yok
-
fener maçlarında ümit ozattan sonra heralde en cok kufuru yahooya ettim olmadı hala calışmadı 2 saat oldu hocam google a falan da baktım araştırdım yani baya neyse ilginize teşekkür ederim .hayırlı geceler
-
soruları sorma yeri Genel değil!
Toplam Hit: 1112 Toplam Mesaj: 10