Yahoo Mail Şifresini Nasıl Öğrenebilirim?
-
Selamün aleyküm abileirm kardeşlerim nasılsınız?
Ya arşive baktım ama ben göremedim var mı bilemem o nedenle.
Benim derdim birinin yahoodan olan mailinin şifresini öğrenmem. kırmıyacam ya. şifreyi öğrenecem ki br süre maillerini onla beraber takip edeyim.
Bana bu konuda klavuz veya program vs. gönderebilecek olursa çok makbule geçer valla.
Tamamen iyi niyetli bir çalışmadır.
mailim: sefilhakan@yahoo.com msn de aynı.
-
1.http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=15423 bak arkadaşım demek ki varmış.forum takibi yapmazsan bulamazsın tabi ki.
2.si tahribat gibi bir sitede yahoo mail hack gibi esik işi topicler aCMA NEDİR BU YAA.bana mail hackle şunu yap bunu yap.siz ne yapcanız a.k
-
ey kardeşim. anladımki benderdimi anlatamamışım.
senin verdiğin linkteki her şeyi ben zaten biliyorum. amma velakin. kurbanıma bunların hiç biri işlemeyeceği için (zamanında ben ona bunlara karşı nasıl önlem alacağını anlatmıştım. dahası şirkette çalıştığı için bilgisayarından sorumlu bilgi işlemci benim kurstan sınıf arkadaşım. yani trojen falan için güvenli bir pc de iş görüyor. ) ben şöle yeni hakkaten güzel bir yöntem vardır umuduyla yazdım. içinizden bir üstat çıkar belki diye. ama nerde?

ha şimdi varsa bildiğin özel ve güzel bir yöntem. yada iyi bir şifre bulma programı (yahoo için) yardım et. yaoksama boşa yorulma.
saygılar sevgiler...
-
şirketteki bilgisayarına keylogger yuklesen uyanır mı.umarım onu anlatmamışsındır
-
kendi uyanmaz amma. pc sinden sorumlu kişi uyanır. hem zaten önünde ISA server varken yüklemem zor.
koskoca BEKO ELEKTRONİK A.Ş. yani.
-
ortalıkda yahoo mail fakeleri var.onları mantıklı şekilde yedirirsen olur
-
Biraz önce güzel bir yol buldum. Fake maile benziyor. Bi deneyelim bakalım ne olacak. başarılı olursam anlatırım sizlere. :))