Yaka Kartı Tasarımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

merhaba, yaka kartı tasarımı yapmam gerekiyor, boyutları nasıl ayarlayacağım 54*86 mm yaka kartının boyutları .. Photoshopta olacak, tasarım hazırda boyutları kac vermeliyim? çalışmayı resim olarak istiyor firma baskıyı yaptırcaklar boyutu kac yapsam yeterli olur cmyk ayarları vs nasıl olmalıdır bilen varmıdır?

insidae tarafından 05/Oca/16 17:58 tarihinde düzenlenmiştir

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

PM den gönderirsen boyutlarını ayarlıyayım.

Kendin yapmak istiyorsan. Menuden Image > Image Size tıkla orda ayarlarını göreceksin zaten.

CMYK renk ayarında senin birşey yapmana gerek yok. Renk ayarını değiştirsen yeterli Menu > Mode > CMYK

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    ZaZu bunu yazdı

Kendin yapmak istiyorsan. Menuden Image > Image Size tıkla orda ayarlarını göreceksin zaten.

CMYK renk ayarında senin birşey yapmana gerek yok. Renk ayarını değiştirsen yeterli Menu > Mode > CMYK

hocam bunları bılıyorum baskı için boyutunu kac yapmalıyım onu bılmıyorum 54*86 mm göndermiycez sanırım

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek
    insidae bunu yazdı
    ZaZu bunu yazdı

hocam bunları bılıyorum baskı için boyutunu kac yapmalıyım onu bılmıyorum 54*86 mm göndermiycez sanırım

benim bildiğim yaka kartı için bir standart yok.

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

3 er mm bicak payi birakarak tasarla

delimiyim ben?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Ben yapmistim ama kendim dijitalde bastim pvc yapip kestik verdik. O isimsiz seri olacaksa 1000 tane gibi 

Dedikleri ebatta hazirla 3-4 mm kesimi olur oda sıkıntı olmaz. Tasarimi ona göre ayarlarsin.

Daha garanti dersen bir örnek iste.

Bir kabin icine yerlestirmek icin mi birebir gör.

Çünkü müşteri yanlis ölçüyor sonrada kabak senin basina patliyor.

futurist tarafından 05/Oca/16 21:46 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 914 Toplam Mesaj: 6
yaka kartı boyutlar yaka kartı