folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yakın Doğu Üniversitesindeki Olaylar

Yakın Doğu Üniversitesindeki Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Buradan bu it sürüsünün yuvalandığı yakın doğu üniversitesine sesleniyorum... 3-5 kişiyi gözaltına almakla bu işler bitmez. BUNLARIN KAFASI EZİLMELİ!... Gerekirse okulla ilişikleri kesilmelidir. Aileler okul yönetimine güvenip çocuklarını buraya gönderiyorlar lakin birkaç kendini bilmez serseri aynen dağ iti ağbileri gibi okulda terör estirmeye devam etmektedirler. Bunların dağdaki kan emici kalleş teröristlerden farkları yoktur hatta daha sinsi ve zararlıdırlar. Bu okul tez zamanda temizlenmelidir! Ya değilse bulunduğum her ortamda yakın doğuyu kötülemekten geri kalmayacağım...

Doğduğum topraklarda benim devletime, benim askerime, benim milletime silah doğrultup ben faşit değilim diye nağra atanlar faşistin en önde gidenleri bunlar! Hele bunlar hak hukuk özgürlükten hiç bahsetmesinler. Bebek katilini sözde önder gibi göstermenin hiçbir hukukta yeri yoktur. Skimn önderi yakalandığında nasıl ağladığını cümle alem izledi televizyonlarda...

Ah bi iran olamadık ona yanarım. Son biray içerisinde dua eder olmuştum inşallah bugün şehit haberi yoktur diye... Şu operasyonları yapmak için illa 24 er, 5 polis, 3 vatandaşımız ve daha nicelerinimi kaybetmek lazımdı? İran nefes aldırmadı nefes, ensonunda pes etmek zorunda kaldılar. Kararlılık, teröre karşı tavır budur işte arkadaş. Helal olsun İRAN'A!

Basirtesiz davrananlarıda buradan kınıyorum...

Dün cuma idi, şehitlerimiz için cuma namazında hoca gıyabında cenaze namazı kılınacaktır dedi. Caminin 10 da 1i anca katıldı. Yazık ya çok yazık... Orada 5 dk kalıpta son görevini yerine getirmekten acizse artık millet, cidden çok yazık...

Biz şehitlermize yürürken bakın hangi itler kimin için yürüyorlar. Bunlara ses çıkarmamakta kabullenmek demektir... Yakın doğu gerekeni yapmazsa yök gerekeni yapmalıdır...

http://www.focushaber.com/videogaleri/teror-yuruyusunde-olaylar-cikti-v-9573

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
Toplam Hit: 1097 Toplam Mesaj: 1