Yakındaki Wireless Ağına Nasıl Sızılabilir?
-
Sevgili Muridler ben bağda teknolojiden uzak bi hayata mahkum edilmiş bi muridim.Yazları bağ göçtüğümüz için interneti oraya taşıyamıyoruz.[bazı sorunlar nedeniyle].Bizim 20 metre uzağımızda wireless internet ağına sahip komsumuz var.lafı uzatmayım ben komsuya gidip Ahmet amca sizde wireless varmış benim laptopla bağlanabilirmiyim dedim parasını ortaklaşa ödeyelim dedim. adam olur yeğenim benim oğlana söyle ayarlasın dedi.
bunun oğlu pc mühendisi 8 senedir askere gitmemek için okulu zar zor bitirdi sereefsiz asker kaçağı neyse ben buna gittim gardas böle böle babana söyledim interneti paylaşacaaz dedim oğlan tamam ben hallederim dedi bende hallettiğini sandım.
Sadece 2 gün nete bağlaqndım 3. gün pu puşt kendi evlerindeki laptop ıp lerini tanımlamış ve benim ıp mi tanımlamamış ve ben nete girememeye basladım. Adam bu konulardan hiç anlamaz ona gidemiyorum gitsemde böle böle oğlun gavatlık yapıyo diyemem. oğlana gidiyom ben anlamam arkadas girme diyo.
Kısacası ben bunun wirelessine nasıl bağlanabilirim baska yolu yokmu oğlan kendi ıp lewrini tanımlamış sadece onların laptopları gireibliyo.yardım edin nasıl bağlanabilirim bu ağa çok önemli
-
sanki ne olacaksa sitede 3 tane wireless var burda da hiçbirinden bağlanamıyorum ben. madem asker kaçağı 156 senin yanında, ara götürsünler..dolayısıyla ahmet amca da seninle olur öyle bağlanabilirsin .:) bu işin geyiği de gerçi, varsa böyle sızma olayı gerçekten iş görür ama ben bulamadım..
-
ahmet emmi olmasa çocuğu döve döve candarmaya götürürüm ama hatırı var adamın bi sene elektriğinden yararlandık 5 kuruş almadı bu bağ olayı güzelde teknoloji sıfır be hocam neyse bilen varsa sölesin umutlu değilim ama
-
MAC filtresini aktif etmis ama sifre koymamis?
Senin yapacagin is onun MAC adresini ögrenip, kendi MAC adresini onunkiyle degistirmek, o zaman girersin.
Nasil ögrenecegim diyorsan airodump-ng ile.
Ondan sonrada macchanger komutu ile mac adresini degistirebilirsin.
Bunlari BackTrack ile yapabilirsin, yada herhangi bir Linux LiveCD varsa, aircrack-ng paketini kurup yine yaparsinKolay gelsin.
-
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------MAC filtresini aktif etmis ama sifre koymamis?
Senin yapacagin is onun MAC adresini ögrenip, kendi MAC adresini onunkiyle degistirmek, o zaman girersin.
Nasil ögrenecegim diyorsan airodump-ng ile.
Ondan sonrada macchanger komutu ile mac adresini degistirebilirsin.
Bunlari BackTrack ile yapabilirsin, yada herhangi bir Linux LiveCD varsa, aircrack-ng paketini kurup yine yaparsinKolay gelsin.
-----------------------------
bi pok anladıysam arap olayım biras daha acarmısınız bunları nasıl yapcam hiçbirini duymadım. bende yok onun kardesi bizde linux cd si var demişti.en bastan sona kadar bunları nasıl yaparım.izah edene her internete girdiğimde dua ederim.bişe anlamadım bundan -
Egerki imkanin varsa Remote-Exploit.org adresinden BackTrack 3 final indir ve CDye cek.
Yada herhangi bir Linux LiveCD varsa, CDden calisan Linuxlar varya hani, o zaman aircrack-ng diye bir paket var, onu kur.Debian varsa örnegin sudo apt-get aircrack-ng olmasi lazimdi.
Herneyse, BT3 indirdikten sonra tekrar yaz.
-
Macshift programinida oneririm.Ama garanti olsun diyorsan gokhanin dedigi gibi auditor indir.
-
comp bu program yakındakı wirless aglarinin sifresini kirmaktada kullanilabiliyormu programdan biraz bahsedermisin
_? -
kardes internetten az arastırma yaptım mac adresini değiştirme blacktrack programını felan az baktım şöle yapabilirim sanırım fakat kafama şu takıldı bugünlük son soru ben internete bağlanamazken benim makina onun mac adresini nasıl buluyo ağ trafiğini kullanarak mı
ayrıca bunların hepsini yaptık internete girdik o piçin gene haberi olacak mı benim girdiğimden
-
Egerki WPA falan degilse, yada sadece WEP sifreleme methodunu kullanmissa, kimler kablosuz aga bagli görebilirsiniz.
Agda trafik yaptigi sürece. Sana direk MAC adresini gösterir.Farkina varacagini sanmiyorum, normalde bir agda iki bilgisayarda ayni IP alinca hata mesaji alirsin, MACde bu böylemi denemedim daha.
Ama eger karsidaki sadece MAC filtresi yaptiysa ve modeme sifre koymadiysa,
baglandiktan sonra girersin modemin ayarlarina ondan sonrada kendi MAC adresini eklersin.Burada da routerlar icin default sifrelerinin bulundugu bir liste var. Lazim olabilir eger modem/router 'e baglanmak istersen
http://www.phenoelit-us.org/dpl/dpl.html -
tşk ederim dostum yardımların iç.in