Yaklaşık 2000 Html Dosyasına Şifreli Erişim
-
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim kadar html dosyası var. Ve ben bunu yayına sürmek istiyorum. Ancak her önüne gelen sayfaları göremesin istiyorum. hani kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapsa dahi kaynak dosyanın linkini alıp kullanıcı adı ve şifresi olmayan birine yollasa dahi diğer kişi linke tıklayınca üyegiriş sayfasına yönlendirilsin istiyorum...
normal şartlarda php ile session oluşturup üye giriş sayfasından geliyor ve bilgiler onaylandı ise sayfayı gösteririm.
ancak bunu 2000 html dosyası üzerinde yapmak tahmin edersinizki uğraştırıcı bir iş.
nasıl yaparız başka türlü?
şu internet üzerindne kaçak i-dda-a oynatan bazı siteler var girer girmez kullanıcı adı ve şifre istiyor. O şekilde istiyorum ama çoz uğraştırıcı olacak.
nasıl yaparız bunu?
-
Cpanel den dosyaların olduğu klasöre şifre koysan çözülür gibi
Sscheme tarafından 09/Eyl/12 18:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Sscheme bunu yazdı
Cpanel den dosyaların olduğu klasöre şifre koysan çözülür gibi
Hocam ben admin panelinden kullanıcı ekleyip çıkarabilmek istiyorum.
En kötü ihtimalle öyle yapacağım zaten hocam..
-
htaccess ile yapılabilir sanki
-
TeRRoR bunu yazdı
htaccess ile yapılabilir sanki
nasıl :)
-
myblackworldweb bunu yazdı
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim kadar html dosyası var. Ve ben bunu yayına sürmek istiyorum. Ancak her önüne gelen sayfaları göremesin istiyorum. hani kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapsa dahi kaynak dosyanın linkini alıp kullanıcı adı ve şifresi olmayan birine yollasa dahi diğer kişi linke tıklayınca üyegiriş sayfasına yönlendirilsin istiyorum...
normal şartlarda php ile session oluşturup üye giriş sayfasından geliyor ve bilgiler onaylandı ise sayfayı gösteririm.
ancak bunu 2000 html dosyası üzerinde yapmak tahmin edersinizki uğraştırıcı bir iş.
nasıl yaparız başka türlü?
şu internet üzerindne kaçak i-dda-a oynatan bazı siteler var girer girmez kullanıcı adı ve şifre istiyor. O şekilde istiyorum ama çoz uğraştırıcı olacak.
nasıl yaparız bunu?
msdos'a gir. başlat/çalıştır/cmd
dosyaların olduğu klasöre git
ren *.html *.php
yaz enter
hepsi değişir
Sonra
http://www.kelepirci.tk/toplu-olarak-dosya-icerigi-degistirme.html
Kesin tüm html dosyalarının içinde
şeklinde başlayan html tagları vardır. Bunları seçenek değişecek olarak seçip her sayfanın başına php ile session oluşturacağın kodu yapıştırabilirsin.
diye düşünüyorum
necroshine tarafından 09/Eyl/12 19:12 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam teşekkür ederim..
benim bir sorum daha olacaktı.
250 klasör var. her klasörde images klasörü var ve resimleri aynı.
ben kendi belirlediğim images klasörünü bütün klasördekiler ile nasıl değiştiririm? -
o kodları bir kere yaz sonra dreamviewer a ctrl+f ile aram ayaptır <html> yi arat replace kısmınada <html> ardından kodların oalcak biricimde koy hepsine yapar tak tak diye
-
her dosyanın başına tarzı bişey atıp session.php de olayı bitirmen daha kolay olabilir.
şurdaki benim kodlarımıda kullanabilirsin :http://yadi.sk/d/37clHOCdbDIA
edit: yanlışlıkla dosyayı sildim yandiskten
-
myblackworldweb bunu yazdı
hocam teşekkür ederim..
benim bir sorum daha olacaktı.
250 klasör var. her klasörde images klasörü var ve resimleri aynı.
ben kendi belirlediğim images klasörünü bütün klasördekiler ile nasıl değiştiririm?valla onun pratik yolunu düşündüm ama bulamadım =)
sanırım 250 kere copy/paste yapacaksın =)