folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yalan Dünya! Neden?

Yalan Dünya! Neden?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Neden Yalan dünya?

Çoğumuz demişizdir bu dünya yalan hersey boş hava biraz sıcak olur dünya göt olmus  vey dünya adam olsaydı yuvarlak olmazdı, ve sarkılarda sürekli dünnya dünya yalan dünya...  sevgilimizden ayrılız böyle dünyayı sikim vs. bazı terimler sürekli dünya kötülenir?

Bu dünyayı bu şekile getiren bizler değilmiyiz yaptıgımız   şeylerle neden dünyayı kötüleriz.

Uzay Boslugunda milyonlarca gezegen var.Hangi bir dünya kadar güzel hangi birinde dünya gibi yasam kosulları var . hangisinde ekolojik sistem var.

Allah'ın bize bahsettigi dünyaya neden sürekli isyanlar içerisindeyiz.

Dünyadan acı ve zevk almak bizim elimizde dünya bize sunuyo biz kullanamıyosak neden isyan ederiz.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    Cevap: Her zaman kendimizin hiçbir suçu olmadığını sürekli başkasının suçlu olduğunu düşünme alışkanlığımız yüzünden.Belamızı bulacaz ama bakalım ne zaman.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

RIPER bunu yazdı:
    ----------------------------- Cevap: Her zaman kendimizin hiçbir suçu olmadığını sürekli başkasının suçlu olduğunu düşünme alışkanlığımız yüzünden.Belamızı bulacaz ama bakalım ne zaman. -----------------------------

güsel sölemişsin dostum..

Şimdi torna kardeş hiç bi olayda sen kendini evet ben suçluyum diyerek öne atarmısın ? Insanlar her zaman kendini haklı çıkartmaya çalışır ve sürekli yaptığı hataları yalnışları heğ başkasına atma  çabasında. Bu sen ben hepimiz için geçerli. Dünyaya neden geldim burda olmasaydım üzülmeyecektim gibisinden bir soru sorması normaldir insanların kendine. Dünyanın suçu yok. Biz Ne Yapıyosak Kendimize Yapıyoruz. Dünya Bişey Yapmıyo... bende böle düşünüyorum dostum.

Ama yinede bu dünyanın ta amq :$

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek

arkadaslar aslında Dünya=insanlık

konu fazla basit. aslında biz direk insanlığa küfrediyoruz yani birbiriimize genel olarak (:

Hani benım için durum bu. dersenki bende farklı düşünmeye devam et.

çünkü bi olay olduğu zaman direk olarak insanlıkla bağlantılı.

ben onun için direk kişisel küfrediyorum

misalll unakıtanun ta a.q (: çünkiii küresel ısındık :D 

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    bu insanın doyumsuz doğasından kaynaklanıyor.

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    dünyada hiç bir sey kaLıcı degiLdir dünya biLe fani oLdugu icin yaLan dünya tabirini kullanıyoruz..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    way be tam da konunun üstüne düşmüşüm :,) ..az önce Knight Online'da döte giden bi müşterinin ettiği Küfr-ü isyanı aynen aktarıyorum ''Dünya'nı sikiyim Dünya '' :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    noel_baba bunu yazdı:
    ----------------------------- way be tam da konunun üstüne düşmüşüm :,) ..az önce Knight Online'da döte giden bi müşterinin ettiği Küfr-ü isyanı aynen aktarıyorum ''Dünya'nı sikiyim Dünya '' :) -----------------------------

Arkadasın neden böyle dedigini ben anlamış değilim knight kendisi bi hata yapıyo dünyaya küfrediyor.İnsanoğlu neden alçak gönüllü olamıyo.

Fistandantilus dedigi gibi;

İnsanın doyumsuz dogasından kaynaklanıyo galiba :(

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    evet aynen öyle doyumsuz doğamız özellikle de biz erkekler her dağa tırmanmak, her yerin haritasını çıkarmak isteriz. Her şeyi etiketlemek. Her ağaca işer ve sonra da bir daha asla aramayız ^^

bassinyourface
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VOTKA
    VOTKA's avatar
    Erkek
    Kardeş Fırsatlar Gelir Ama seni bulmaz.. Nden mi? Bunun Adı İsyandır Kabul Edemessin bazen bazen de kabul etmewk istersin ama mekan farklı yer farklı.. Mutla tutturamassın bu böledir.. Dediğin gibi Alem Göt Olmuş Çevren Kahpe Ama sen rahat ol kardeş Elbet Bir gün sende yaşarsın padişahlığını...

ALEMIN TOPUZU KACMIS TERZIII
Toplam Hit: 1329 Toplam Mesaj: 10