Yalan Dünya! Neden?
-
Neden Yalan dünya?
Çoğumuz demişizdir bu dünya yalan hersey boş hava biraz sıcak olur dünya göt olmus vey dünya adam olsaydı yuvarlak olmazdı, ve sarkılarda sürekli dünnya dünya yalan dünya... sevgilimizden ayrılız böyle dünyayı sikim vs. bazı terimler sürekli dünya kötülenir?
Bu dünyayı bu şekile getiren bizler değilmiyiz yaptıgımız şeylerle neden dünyayı kötüleriz.
Uzay Boslugunda milyonlarca gezegen var.Hangi bir dünya kadar güzel hangi birinde dünya gibi yasam kosulları var . hangisinde ekolojik sistem var.
Allah'ın bize bahsettigi dünyaya neden sürekli isyanlar içerisindeyiz.
Dünyadan acı ve zevk almak bizim elimizde dünya bize sunuyo biz kullanamıyosak neden isyan ederiz. -
Cevap: Her zaman kendimizin hiçbir suçu olmadığını sürekli başkasının suçlu olduğunu düşünme alışkanlığımız yüzünden.Belamızı bulacaz ama bakalım ne zaman.
-
RIPER bunu yazdı:
----------------------------- Cevap: Her zaman kendimizin hiçbir suçu olmadığını sürekli başkasının suçlu olduğunu düşünme alışkanlığımız yüzünden.Belamızı bulacaz ama bakalım ne zaman. -----------------------------güsel sölemişsin dostum..
Şimdi torna kardeş hiç bi olayda sen kendini evet ben suçluyum diyerek öne atarmısın ? Insanlar her zaman kendini haklı çıkartmaya çalışır ve sürekli yaptığı hataları yalnışları heğ başkasına atma çabasında. Bu sen ben hepimiz için geçerli. Dünyaya neden geldim burda olmasaydım üzülmeyecektim gibisinden bir soru sorması normaldir insanların kendine. Dünyanın suçu yok. Biz Ne Yapıyosak Kendimize Yapıyoruz. Dünya Bişey Yapmıyo... bende böle düşünüyorum dostum.
Ama yinede bu dünyanın ta amq :$
-
arkadaslar aslında Dünya=insanlık
konu fazla basit. aslında biz direk insanlığa küfrediyoruz yani birbiriimize genel olarak (:
Hani benım için durum bu. dersenki bende farklı düşünmeye devam et.
çünkü bi olay olduğu zaman direk olarak insanlıkla bağlantılı.
ben onun için direk kişisel küfrediyorum
misalll unakıtanun ta a.q (: çünkiii küresel ısındık :D
-
bu insanın doyumsuz doğasından kaynaklanıyor.
-
dünyada hiç bir sey kaLıcı degiLdir dünya biLe fani oLdugu icin yaLan dünya tabirini kullanıyoruz..
-
way be tam da konunun üstüne düşmüşüm :,) ..az önce Knight Online'da döte giden bi müşterinin ettiği Küfr-ü isyanı aynen aktarıyorum ''Dünya'nı sikiyim Dünya '' :)
-
noel_baba bunu yazdı:
----------------------------- way be tam da konunun üstüne düşmüşüm :,) ..az önce Knight Online'da döte giden bi müşterinin ettiği Küfr-ü isyanı aynen aktarıyorum ''Dünya'nı sikiyim Dünya '' :) -----------------------------
Arkadasın neden böyle dedigini ben anlamış değilim knight kendisi bi hata yapıyo dünyaya küfrediyor.İnsanoğlu neden alçak gönüllü olamıyo.
Fistandantilus dedigi gibi;
İnsanın doyumsuz dogasından kaynaklanıyo galiba :(
-
evet aynen öyle doyumsuz doğamız özellikle de biz erkekler her dağa tırmanmak, her yerin haritasını çıkarmak isteriz. Her şeyi etiketlemek. Her ağaca işer ve sonra da bir daha asla aramayız ^^
-
Kardeş Fırsatlar Gelir Ama seni bulmaz.. Nden mi? Bunun Adı İsyandır Kabul Edemessin bazen bazen de kabul etmewk istersin ama mekan farklı yer farklı.. Mutla tutturamassın bu böledir.. Dediğin gibi Alem Göt Olmuş Çevren Kahpe Ama sen rahat ol kardeş Elbet Bir gün sende yaşarsın padişahlığını...