Yalın İnternet Erişim Ücreti
-
Arkadaşlar ttnet e 25 mpbs vdsl için aylık sürekli 61 lira ödüyorum. Şimdiye kadar hiç sorgulamadım. Ama faturalarımda internet erişim ücreti bir altta da 18 tl yalın internet erişim ücreti yazıyor. Biraz araştırınca kimi yerde bunun haksız olduğunu itiraz edince iptal ettiklerini yazıyor. İşin ilginç tarafı evimde ev telefonu da mevcut (evdekiler istiyor) faturası ayrı geliyor. Sizce her ay ttnet bana geçiriyor mu? Daha önce başına gelen var mı?
-
hocam müşteri hizmetlerini arayıp bu neyin nesidir? diye sordun mu? sorduysan ne dediler?
-
Uveys bunu yazdı
hocam müşteri hizmetlerini arayıp bu neyin nesidir? diye sordun mu? sorduysan ne dediler?
Online sayfalarından yazdım ama yarın aynı zamanda arayıp sorarım.
-
bir ara evde telefon hizmeti almayana internet verniyorlardir sikayetler sonrasi yalin internet diye kilif uydursular sanki amk uydudan yayin yapan tvler uydu ucretini tuketiciden aliyor gibi bu sikkolar alt yapi parasi mahiyetinde bu ucreti cikarttirdilar. iptal olmuyor bildigim kadari ile yasal durum
-
Türkçe sözlüğe bakın https://ne-demek.net/yalin-ne-demek/ anlamını da mantık yürüterek çözersiniz.
(Çıplak İnternet. Vergisiz, eklemesiz)
emrah20 tarafından 06/Oca/19 22:48 tarihinde düzenlenmiştir