folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Yalın İnternet Hakkında

Yalın İnternet Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Merhaba, yeni taşındığım evde ttnet altyapısı olduğunu geçen gün öğredim önceden yoktu. Başka bir sağlayıcı kullanıyordum. Ttneti aradım abonelik başvurusu yaptım. Yalın internet hipernet 24 mbit destekliyormuş altyapı olarak tamam dedim.

Yalnız benim binada başka kullananda yok bende kıllandım, bunlarda mı sıkıntı var acaba? kadın telefonda altyapı destekliyor dedi apartman girişinde kutuda yok sadece elektrik kutusu var. Daireye alttaki resimdeki gibi bir kablo çekilmiş bu baglantıdan neti alıyorum şuan.

https://i.hizliresim.com/AgydjL.jpg

Sizce sıkıntı çıkar mı ttnet bağlantı konusunda? 

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

işin içinde ttnet varsa herşey olabilir herşeye hazırlıklı ol. en kötü senaryoya hazırla kendini. bu kadar kişi boşuna kaçmıyo ttnetten ven parası yüzünden kaçtım. dahada diğer bir sürü sorun sayar burdaki millet

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Bi tanıdık internet bağlatcam dedi neyse ttnete gitti 16 mb 35gb ayda 58 liraya 24 taahhüt bağlattı? Geçen yavaş mavaş dedi, adam anlamaz dedim bi speed teste gir girdi bana raporladı bi de ne gprelim 7mb i geçmiyor kablolu. Hemen telekoma başvuru yaptırdım kontrol için meğersem bina daki kutuda 16 mb kalmamış o yüzden 7 mb vermişler ve kayıt altınada almamışlar. Bi haftadır telefon telekoma git gel sürünüyor. İptal edin demiş bizi bağlamaz demişler.bugun tekrar telekoma gitti dilekçe verdi. 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

2 kere aradım altyapı var diyorlar. Kafam karıstı iyice şimdi kapattırdım ben diğer netide bekliyorum bunları sakata gitmeyelimde.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 762 Toplam Mesaj: 4
ttnet yalın yalın internet