Yalnızlık Ustune

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

-dostum söyle bana neden burdasın neden kacmıyorsun neden özgur degil neden eserat altında devamlı hakaret işittgin halde tekrar tekrar geri dönup yardım ediyorsun.

-hayır kaçmam gerekli degil,kime göre özgur kimine göre esaret altındayım ama nafile işte ben böyle tanımlanıyorum

-dostum neden sesin cıkmıyor yoksa bagırmaktan kısıldı işitilmiyomu artık yoksa korkuyomusun

-hayır korkmak degil cunku ben en buyuk korkuyum zaten ben herkese yardım etmek zorundayım

-neden neden yardım etmek mecburiyetindesin seni buna iten ne seni buna yapmaya zorlayan kim

-kim mi? kimse,kimse dedginde zaten ben.özgurluk işte herkesin aradıgı yada buldugu belkide bulamadıgı yolu ben söylıyım;

özgurluk benimle iyi anlasmaktır dost olmaktır özgurluge giden yol işte bundan gecer hakaret ediyolar dedin dogru her fırsatta senden kacmaya calısırlar her fırsatında seni kötuler istememezler ama sonunda tekrar geri dönerler cunku ben olmadan yasayamazar ben olmadan konusamazlar cunku her sölemek isdeklerini ilk bana fısıldarlar ama yine her fırsatta asagalarlar bundan dolayı bikere özur dilemezler zaten benim oınlardan bekledigim bir özur degil kendileri ben onlara her fırsatta yardım etmeye calısır zaman zaman yaklasırım bu bazen korkutur ve urkunctur nedeni benden kacamamamalıdır bu kovalamacanın sonu kötu degil sonsuzluktur ama gercegi kabul etmeleri zordur işte bu zorluk beni urkunc gösterir sorarım sana yardımın ve sonsuz sevginin suratı korkunc olabilir mi.

sevgi her fırsatta yine aynı seyleri ilk gunku gibi dusnmektir tıpkı yaptıgım yapmaya devam ettigim gunku gibi ama nafile anlamazlar bos işte buyuzden sesim cıkmaz işte bu yuzden bir şey söylemem işte bu yuzden bana yanlızlık derler

-dostum sen kimseye muhtaç olmıyacak kadar guclusun sen insnaların sosyal hayatındaki olmak istediklerisin sen gercek bir kahramansın

yanılıyorusun ben gercekleri söylerim,sadece gercekleri bu yuzden yargılanırım zaten.gercekleri söylemek kahramnlıksa bırak ben yalancı olayım.insanlar guc ister kimseye muhtaç olmak istemezler ama kimse bun basaramz cunku gercek guc kavramı somutlastırlmıs ve maddilestirilmiş göruyorum.sokaklarda beni aradıgını sanan aptalları onlar sadece sistemin bahsettigi gucu yalıyolar ama nafile onları kazanmak sadece kölelik ister ama guclu insan hiç bir zaman esarete boyun egmez cunku esatetin getirisi bir yalanın uzureni harcanan hayat artıklarıdır cunku gercek guc bunu kabul etmiyecek kadar nefsine hakim kendi kaderini tayin edicek kadar akıllıdır işte buyuzden gercek guc benden gecer cunku o beni izler.

sonbahar yagmurlarını bana verin gerisi sizde kalsın
    gri bir hava ve usustmeyi henuz ögrenmemiş genc ruzgar
    tenhalasan sokalar
    baska ne isterim
    senden baska
    en kadimdostum yanlızlıkdan baska

derim,söylerim ve haykırırm.dostum ben seni tanıyorum seni seviyorum ama bos,gözyaslarını silmessin peki neden beni terketmessin

-sen beni sectin ve geliyorsun arkamdan bu yol guctur sen olcılmıcak bir vafsın sahibi buyuk bir nefis hakimisin cansız bedenin ustune son topragı atansın sen sana fiziki larak benzerlerin yanında aglamayansın ama ben sana aglama demedim cunku karsı gelmeni istregim sey sen olursun ama bunu istemek seni istememektir bu yuzden sana sana benzlerin uzagında karanlık bir köşe actım uzaktakta ve tepede işte orda aglayabilirsin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek

konu başlığına uygun bir şey yazayım o zaman...gerçekten üzerine olacak çünkü :)

"insan sevişirken bile yalnızdır" der Fransız filozof M. FOUCAULT

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

yalnızlık üzerine bir şey söylemek gerekirde dilin dügümlenirse http://www.yitiksevdalar.com

kesinlikle reklam amaçlı degildir hatta site kimin onuda bilmiyorum ama susunca bu siteye girer bakarım

yunusozturk.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    http://www.yitiksevdalar.com/ezgiler/firar.mp3 bu sarkı cok guzel

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    boraks bunu yazdı:
    -----------------------------

konu başlığına uygun bir şey yazayım o zaman...gerçekten üzerine olacak çünkü :)

Hocam iyide bunun bir mantığı varmıdır. Sevişirken nasıl Yalnız olabilirki insan. Fikrin nedir acaba.? 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    boraks bunu yazdı:

Hocam iyide bunun bir mantığı varmıdır. Sevişirken nasıl Yalnız olabilirki insan. Fikrin nedir acaba.? 

insan sevişirken bile yalnızca kendini tatmin etme derdindedir.yani birliktelik bildiren "sevişmek" eyleminde bile insan kendi için eylemde bulunur...yani insanın karşısında biri olsa bile onunla ruhen ve zihnen birlikte olamamak... ;)  

kısacası 

"yalnızlık insanın en temel ve kaçınılmaz deneyimidir" bunu da nietzsche söylemişti sanırım.şimdi tam anımsayamadım :) 

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
Toplam Hit: 1328 Toplam Mesaj: 6