folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yalova Termal Tesisler

Yalova Termal Tesisler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadas 1 haftalıgına yalova termal tesislere  kafa dinlemeye gidicegim bana önerebiliceginiz   maddi ve kalite açısından önerebiliceginiz guzel otel veya pansiyon tarzinda bildigniz yerler var mi

itsin oglum sen adam degilsin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek
    ustura bunu yazdı

arkadas 1 haftalıgına yalova termal tesislere  kafa dinlemeye gidicegim bana önerebiliceginiz   maddi ve kalite açısından önerebiliceginiz guzel otel veya pansiyon tarzinda bildigniz yerler var mi

Yalovada oturuyorum. hacı termalde butçene gore istedigin yeri bulursun. tam tesislerin yanında bi otel var, biraz tuzlu olabilir hep arap turistler kalıyor. Hemen o tesislerin arkasında, termalin içine girdiğinde de pansiyonlar var 3-5 tane. kesene göre bulursun her türlü. Yalova lan bu, fazla buyuk bisey değil zaten, yarım saat içinde bir yere yerleşirsin diye dusunuyorum. Yalovada yaşadıgım ve termale yarım saatlik mesafede oldugum için pansiyon otel araştırmadım hiç.

Yalnız, ormanı gezmeyi ihmal etme. Yağmur çamur dinleme hacı, gir gez. muhteşem manzaralar var. Al bak bu fotoğrafı termalde çekildim.

dbcooper tarafından 17/Eki/13 16:02 tarihinde düzenlenmiştir

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
Toplam Hit: 837 Toplam Mesaj: 2